Yllätyskäänne: Tähtihyökkääjän siirto HJK:hon toteutumassa aikaisintaan kesällä

Skotlantilaiskärki Lee Erwinin siirto Helsingin Jalkapalloklubin riveihin on MTV Urheilun tietojen mukaan lykkääntymässä yllättäen ensi kesään. 

Kaudella 2022 maaleja Valkeakosken Hakassa paukuttanut 29-vuotias Ervin olisi halunnut siirtyä alun perin tammikuun siirtoikkunan aikana hallitsevan Suomen mestarin riveihin, mutta tuolloin libanolilaisseura Al-Ahed ei ollut valmis päästämään tärkeää hyökkääjäänsä Suomeen.

Nyt HJK:hon hamuavan Erwinin tilannetta hankaloittaa se, että libanonilaisjoukkueen pelit jatkuvat vielä huhtikuussa Aasian cupissa, jossa hänen velvoitetaan olevan yhä ryhmän mukana. 

MTV Urheilun tietojen mukaan Erwin on yrittänyt kuumeisesti saada sovittua asioita nykyisen seuransa kanssa siirron jouduttamiseksi, mutta toistaiseksi ilman tulosta.

HJK:lla ja Erwinillä on edelleen molemminpuolinen tahtotila aloittaa yhteistyö kesällä, kun Erwin liikkuu vapailla papereilla. Tällä hetkellä Turkissa leireilevä helsinkiläisseura etsii uutta hyökkääjää riveihinsä. Veikkausliigan kausi käynnistyy 6. huhtikuuta.

Lue myös:

    Uusimmat