Gwen Stefanin entinen lastenhoitaja on raskaana – kuka on isä?

Ex-muusikkoparin lastenhoitajalle on tulossa oma lapsi. Hoitajan huhuttiin liittyneen parin eroon.

No Doubt -yhtyeestä ja soolouraltaan tunnetun laulaja Gwen Stefanin ja muusikko Gavin Rossdalen entinen lapsenvahti Mindy Mann odottaa lasta.

Stefanin ja Rossdalen avioliitto päättyi eroon viime vuonna elokuussa. Pari oli naimisissa 13 vuoden ajan. Stefani päätyi hakemaan eroa, sillä hän uskoi, että Rossdale petti häntä.

Mannilla ja Rossdalella on väitetty olleen jopa kolmen vuoden pituinen suhde. Nyt Mann odottaa lasta, eikä lapsen isästä ole vielä vahvistusta.

Mannin uskotaan tapailevan lumilautailuopettaja Spencer Gutheonia.

Lastenhoitajan sisko Nicole Jennifer Mann iloitsi raskausuutisista sosiaalisessa mediassa jo maaliskuun alussa. Hän julkaisi kuvia Instagramissa pyöristyneestä mahasta ja samalla kertoi, että odotettavissa on poika, sillä aihetunnisteeseen hän kirjoitti siskonpoika.

Yhdessä kuvassa pyöristynyttä mahaa pitelevä Mann pitää kädessään suurta ilmapalloa, jossa lukee ”Se on poika!”

Jos kuva ei näy, katso se täältä.

Jos kuva ei näy, katso se täältä.

Sisko julkaisi Facebookissa myös kuvan, jossa ystävät suukottavat pyöristynyttä vatsaa. Samalla hän julisti olevansa innoissaan, että hänestä tulee täti. Hän myös merkitsi kuvaan lapsen oletetun isän Gutheonin.

Mindy Mannin oma Instagram-tili on yksityinen, mutta Daily Mailin mukaan nainen julkaisi siellä kuvia Smashbox Studiosin valokuvausstudiolta. Nähtäväksi jää, onko kohulastenlikka ollut poseeraamassa kansikuvaa varten.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja