Ylistyssanoja keräävän Miro Heiskasen ja Mikko Rantasen taitavan joukkuetoverin huippukohtaaminen tapetilla NHL:ssä – "Supertähteyden kynnyksellä"

3:36
Videolla kuvaa Miro Heiskasen mahtavista NHL-otteista.

Toisensa NHL:n pudotuspelikierroksella kohtaavat puolustajatähdet Dallas Starsin Miro Heiskanen ja Colorado Avalanchen Cale Makar keräävät runsaasti ylistystä The Hockey Newsiltä.

Heiskanen ja Makar ovat olleet käynnissä olleiden pudotuspelien suurimpia puolustajatähtiä. Nuoret puolustajat ovat joukkueensa eturintamassa siivittämässä omiaan kohti Stanley Cup -unelmaa.

Nyt huippupuolustajat kohtaavat toisensa NHL:n pudotuspeleissä. Arvostettu kiekkolehti The Hockey News herkuttelee jo Heiskasen ja Makarin kohtaamisella.

– Molemmat ovat poikkeuksellisia luistelijoita, joilla on pitkä rivi taitoja, joita he käyttävät ylivoimalla. Heiskanen ja Makar johtavat joukkueidensa peliaikatilastoa ja puolustajien sisäistä pistepörssiä, The Hockey Newsin Ken Campbell kirjoittaa.

Makar ja Heiskanen varattiin NHL:ään peräkkäisillä varausvuoroilla kesän 2017 varaustilaisuudessa. 21-vuotiaat puolustajat ovat nousseet jo nuorena aivan NHL:n kärkipuolustajien joukkoon.

– Molemmat ovat supertähteyden kynnyksellä. He tulevat taistelemaan seuraavan vuosikymmenen ajan Norris Trophysta. Molemmista pelaajista tulee erittäin rikkaita nuoria miehiä, kun heidän tulokassopimuksensa umpeutuvat ensi kauden päätteeksi, Campbell ennakoi.

Heiskanen on pudotuspelien pistepörssissä tällä hetkellä upeasti sijalla kolme. Heiskanen on takonut yhdeksässä ottelussa hurjat 12 tehopistettä. Hurjia minuutteja Dallasin takalinjoilla luutivan Heiskasen merkitys omalle joukkueelleen on valtava.

– Heiskanen on Dallas Starsin paras pelaaja. Ei vain paras nuori pelaaja tai puolustaja, vaan paras pelaaja, Campbell hehkuttaa.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja