Nashville-johdolta mehukkaita puheita Eeli Tolvasesta – suomalaistykkiä viritellään jo supertähden rinnalle

2:53
Videolla kuvaa NHL:n pudotuspeleistä.

Nashville Predatorsin GM David Poile ja päävalmentaja John Hynes uskovat seuran suomalaislupaus Eeli Tolvasen saavan ensi kaudella hyvän mahdollisuuden näyttää kyntensä NHL:ssä.

Tolvanen on Nashvillen ykköskierroksen varaus kesältä 2017, mutta maaliahne suomalaishyökkääjä ei ole vielä onnistunut murtautumaan Nashvillen NHL-miehistöön. Tolvanen on pelannut kolmen kauden aikana vain seitsemän NHL-ottelua.

Kaksi edelliskautta Tolvanen on viettänyt muutamaa pikavisiittiä lukuun ottamatta AHL-kaukalossa. Päättyneellä kaudella Tolvanen saalisti 63 pelaamassaan ottelussa tehot 21+15.

Vaikka 21-vuotias suomalaistykki ei olekaan vielä lunastanut huipputehokkaan KHL-kauden jälkeen niskaansa ladottuja odotuksia, pidetään Tolvasta silti vielä seuran kärkilupauksena. Nashvillen päävalmentaja John Hynes paljastaa antavansa Tolvaselle hyvän mahdollisuuden näyttää kykynsä ensi kaudella.

– Me aiomme antaa hänelle hyvän mahdollisuuden. Yritämme viettää hänen kanssaan aikaa tänä kesänä tai tauon aikana, ennen kuin hän tulee harjoitusleirille, ja katsomme, jos voimme auttaa häntä saamaan hyvän paikan, Hynes kertoo Nashvillen verkkosivuilla.

Nashvillen GM David Poile komppaa Hynesia. Hänen mielestään Tolvanen ansaitsee mahdollisuuden. Poile uskoo jopa Tolvasen muodostavan tehokkaan tutkaparin tähtihyökkääjä Matt Duchenen kanssa.

– Meidän täytyy löytää hänelle jätkiä, joiden kanssa hän voi pelata, jotta voimme muodostaa erittäin hyvän kakkosketjun. Yksi kaveri, jolla voisi olla kemiaa Mattin kanssa on Eeli Tolvanen. Matt tykkää syöttää ja Tolvanen on maalintekijä. Näen, että tuo voi olla mahdollisuus tulevaisuudessa, Poile pohtii.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja