Ylipainoinen perheenisä treenasi itsensä huippukuntoon alle puolessa vuodessa – omat lapset herättivät muutokseen

Kolmen lapsen isä heräsi muutokseen ymmärrettyään, että vaa’an lukema esti häntä olemasta sellainen vanhempi, jollainen hän halusi lapsilleen olla.

Yhdysvaltalainen Jeremiah Peterson heräsi ulkomuotoonsa palattuaan kotiin vaellusretkeltä, jossa hän oli ollut yhdessä lastensa kanssa. Sen sijaan, että 127-kiloinen isä olisi pystynyt nauttimaan täysin rinnoin raittiista ulkoilmasta ja lastensa seurasta, hän ei pystynyt ajattelemaan muuta kuin omaa huonoa kuntoaan ja raskasta hengitystään. 

–  Sen sijaan, että muistaisin retkemme hyviä hetkiä, muistan ainoastaan tämän ainoan asian pyörineen päässäni yhä uudelleen ja uudelleen. Huomasin olevani hengästynyt, ja minun täytyi pitää taukoa pysyäkseni 9-, 7- ja 6-vuotiaiden lasteni perässä, Peterson kertoo.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Oman kunnon huomaaminen oli käännekohta isän elämässä. Nyt isä painaa 37 kiloa vähemmän kuin kesän lopulla, ja hän on onnistunut hankkimaan itselleen myös vaikuttavat lihakset. Vaellusreitit eivät ole isälle enää ongelma.

Uskomaton muodonmuutos vain 150 päivässä

Instagramiin vaikuttavan kuvaparin jakanut isä on elävä esimerkki siitä, että lyhyessäkin ajassa on mahdollista saada muutosta aikaan – kunhan vain pysyy päätöksessään. Vaikka kuvilla on eroa vain viisi kuukautta, muutos on valtaisa.

Salaisuudeksi Peterson mainitsee rehellisyyden itseään kohtaan, sekä kovan työn. Mies kertoo nimittäin kuntoilleensa lähes kolme tuntia päivässä; kaksi 45 minuutin pituista polkujuoksulenkkiä ja lisäksi tunnin kuntoslitreeni. Ei vapaapäiviä, vaan treeniä joka ikinen päivä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Vaikka välillä mieli teki luovuttaa, isä kertoo vanhan valokuvan ajaneen häntä eteenpäin. Muodonmuutoksen avulla mies kertoo elämänsä muuttuneen huomattavasti parempaan suuntaan, ja nyt hän kannustaa kaikkia samaan. Sinä pystyt siihen, pystyt muuttamaan elämäsi paremmaksi.  

– Meillä on vain yksi elämä. Jokainen päivä, jota emme elä täydellä potentiaalilla, on meille annetun ajan tuhlausta. Haluan herätä joka aamu innoissani ja valmiina luomaan jotain ainutlaatuista ja uskomatonta, Peteron kertoo.

***


KORJAUS 25.1.2018 klo 14.20. Mies urheili lähes kolme, ei kaksi tuntia päivässä.

Lue myös:

    Uusimmat