Yläkerran "hässivä" pariskunta pilasi snooker-tähden yöunet MM-kisoissa ratkaisevalla hetkellä: "Ajattelin vain, että heillä on huikea kestävyys"

Kyren Wilson hurjasteli snookerin MM-turnauksen välieriin, kun hän löylytti kolmannella kierroksella Australian Neil Robertsonin. Erin 13–8-voiton kuitanneen englatilaisen Wilsonin valmistautuminen ottelun ratkaisuhetkiin oli kuitenkin kehnonlainen, koska yläkerran pariskunta piti häntä hereillä hotellissa.

Wilsonin ja Robertsonin ottelun tiistain iltasessio venyi myöhäiseksi, ja Wilson toivoi pääsevänsä nopeasti nukkumaan saadakseen riittävästi lepoa ennen keskiviikon ratkaisevaa osiota. Suunnitelma ei toteutunut, sillä hänen hotellihuoneensa yläpuolelle majoittunut pariskunta ryhtyi lemmenleikkeihin.

– Ajattelin käydä nukkumaan puolenyön aikaan, mutta heillä oli homma käynnissä hyvinkin puoli tuntia. Anelin, että he lopettaisivat. Sitten he aloittivat uudelleen hässimisen aamuseitsemältä, Wilson kuvailee kokemuksiaa Metron mukaan.

– Ajattelin vain, että heillä on huikea kestävyys.

Wilson kertoo yrittäneensä aamupalalla selvittää, ketkä olivat asialla, mutta ei omien sanojensa mukaan onnistunut löytämään syyllisiä. Sitten englantilainen löi tarinansa vitsiksi.

– Kysyin heidän huoneensa numeroa, että voisin mennä kuuntelemaan lähempää, mutta se oli koronasäännösten vastaista. Kyse on turvaväleistä, Wilson selitti.

Häiriöt eivät selvästikään vaikuttaneet Wilsoniin, sillä ottelun viimeinen jakso oli englantilaisen näytöstä. Wilson päätti ottelun voittamalla viisi erää peräkkäin. Niistä neljässä hän teki yli 50 pisteen lyöntisarjan, joista suurin oli 133 pistettä.

Viime vuoden MM-finaalissa Ronnie O'Sullivanille hävinnyt Wilson kohtaa turnauksen välierässä Shaun Murphyn, joka pudotti jatkosta suurimman ennakkosuosikin Judd Trumpin. Toisessa välierässä pelaavat Mark Selby ja Stuart Bingham.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja