MM-yllätyksen järjestänyt snookertähti tunsi olevansa Rocky-elokuvan venäläistornin moukaroitavana – "Kauhistuttavaa"

Shaun Murphyn keskiviikkoinen voitto Judd Trumpista sinetöi snookerin MM-kisojen välieräparit. Murphy selvisi englantilaisen maanmiehensä kiristä ja eteni neljän joukkoon erälukemin 13-11. 

Murphylla oli merkittävä 10-6-johto ennen keskiviikkoillan sessiota. Maailman ykköspelaaja Trump ei kuitenkaan luovuttanut, vaan nousi hienolla kirillä 11-11-tasatilanteeseen. 

Murphy seurasi Trumpin ilotulitusta pelokkaana. 

– Tuntui kuin olisin ollut Rocky 4 -elokuvan roolihahmo, jota venäläisnyrkkeilijä (Dolph Lundgrenin näyttelemä Ivan Drago) moukaroi tunnin ajan. Muutamat Juddin lyönnit olivat suorastaan naurettavia ja ne menivät sisään. Yritin vain kaikkeni, kun sain mahdollisuuden, Murphy kertasi BBC:n mukaan

– 90 prosenttia ottelun viimeisestä kahdesta tunnista oli minulle kauhistuttavaa aikaa. Olen iloinen, että käytin mahdollisuuteni. 

Murphy varmisti yllätykseksi luokiteltavan voittonsa 70 ja 62 pisteen sarjoilla kahteen viimeiseen erään. Kaudella peräti viisi turnausta voittanut Trump harmitteli menetettyä mahdollisuutta kovan työnsä jälkeen. 

– Yleisö todellakin kiritti minua eteenpäin, mutta en aivan onnistunut, Trump summasi. 

Juttu jatkuu kuvan alla. 

Semifinaalissa Murphy kohtaa Kyren Wilsonin, joka hävisi MM-finaalin viime vuonna. Välierät pelataan torstain, perjantain ja lauantain aikana. Finaalin vuoro on sunnuntaina ja maanantaina.  

Snookerin MM-välierät:

Stuart Bingham (18) – Mark Selby (4)

Kyren Wilson (6) – Shaun Murphy (7)

Suluissa pelaajan sijoitus MM-kaaviossa. Finaalipaikka vaatii 17 erävoittoa. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja