Snookerin MM-kisoissa huima selkäsauna – tyrmätty maailmanmestari hämmästeli: "Hän on parempi kuin kukaan muu tässä pelissä"

Mark Selby antoi selkäsaunan toiselle snookerin kolminkertaiselle maailmanmestarille Mark Williamsille MM-kisojen puolivälierissä keskiviikkona. 

Selby varmisti otteluvoiton erin 13-3 iltapäivällä, eikä paremmuuden selvittämiseksi tarvittu edes kolmatta yhdeksän erän pelisessiota. 

Williams antoi huimia kehuja Selbylle ottelun jälkeen. 

– Minut jyrättiin pelillisesti. Unohtakaa (Neil) Robertson, (Judd) Trump ja (Kyren) Wilson. Mark Selby on eri luokassa moneen heistä verrattuna. Mielestäni hän on parempi kuin kukaan muu tässä pelissä, Williams kommentoi. 

Selby jatkaa neljännen MM-tittelinsä jahtaamista välierissä, jossa hän kohtaa voittajan Anthony McGillin ja Stuart Binghamin ottelusta (McGill johtaa erin 9-7). 

Neil Robertson hävisi oman puolivälieränsä Kyren Wilsonille lukemin 8-13. Australialaispelaaja ei voittanut erääkään keskiviikon pelisessiossa, kun Wilson varmisti voiton viidellä erävoitolla. 

– Otteluvoiton avain oli eilinen. Jos olisin pelannut viime viikkojen tasollani, olisin tarvinnut tänään enää 1-2 erävoittoa jatkopaikkaan, vahvaan vireeseen juuri ennen MM-turnausta päässyt Robertson harmitteli.

Viime vuonna MM-finaalin hävinnyt Wilson odottaa nyt vastustajaa parista Shaun MurphyJudd Trump (tilanne 4-4).

MM-snookerin puolivälieräparit:

Anthony McGill – Stuart Bingham tilanne 9-7 
Mark Williams – Mark Selby 3-13

Neil Robertson – Kyren Wilson 8-13
Shaun Murphy – Judd Trump tilanne 4-4

Välierissä kohtaavat McGill/Bingham–Selby ja Wilson–Murphy/Trump. Puolivälierävoitto vaatii 13 erävoittoa.  


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja