Yksityisetsivä paljastaa villeimmät pettämistarinat: "Nainen, jonka kanssa miehellä oli ollut salasuhde, halusi tietää, pettikö tämä"

0:49

Yksityisetsivän palkkaaminen voi olla monelle uskottomuutta epäilevälle viimeinen, epätoivoinen oljenkorsi selvittää totuus. Eräs yksityisetsivä paljasti villeimmät tutkimansa tapaukset.

Yllä olevalla videolla pohditaan, kummat pettävät enemmän: naiset vai miehet?

Yksityisetsivälle salasuhteesta narauttaminen on arkipäivää. Mutta millaiset tapaukset jäävät kokeneen etsivän mieleen parhaiten? Whitney Joy Smith kanadalaisesta yksityisetsivätoimistosta jakoi oman tiiminsä ikimuistoisimmat tapaukset Cosmopolitan-sivustolle.

Harhautuksia

Smith kertoo tapauksesta, jossa epäilevän naisen aviomies oli kertonut löytäneensä uusia ystäviä, joiden kanssa hän kertoi käyvänsä kuntosalilla. Miehen ulkomuoto ei kuitenkaan runsaasta treenistä huolimatta muuttunut lainkaan. 

Niinpä nainen soitti yksityisetsivälle, joka huomasi pian, että miehen seuraaminen oli liki mahdotonta.

– Hän oli niin epäileväinen ja ajoi outoja reittejä, teki äkkikäännöksiä ja niin edelleen, Smith muistelee.

Miestä tarkkailleet etsivät kiinnittivät kuitenkin huomiota yhteen asiaan. Myös naapuri lähti miehen kanssa aina samoihin aikoihin liikkeelle. Niinpä etsivät kyselivät heidät palkanneelta naiselta, oliko mies ikinä flirttaillut naapurin naisen kanssa, ja vaimo vastasi myöntävästi.

Niinpä etsivät päättivät seurata naista miehen sijaan. Myös nainen osoittautui hankalaksi seurattavaksi, mutta etsivätoimistosta varauduttiin takaa-ajoon kolmen etsivän voimin. Lopulta naisen ajoneuvo paikannettiin aidatulta tehdasalueelta. Pian myös miehen auto ajoi samalle parkkipaikalle.

Etsivien mukana ollut vaimo syöksyi autolle ja yllätti miehensä alastoman naapurin seurasta. 

– Pariskunta pysyi yhdessä – he kai yrittivät selvittää asiansa ja mies lakkasi näkemästä naapuria.

Smith kuitenkin paljastaa, että kuukausia myöhemmin nainen soitti ja pyysi salakuuntelemaan miehen puheluita. Tällaista palvelua yksityisetsivätoimisto ei kuitenkaan tarjonnut.

"Polttarimatkalla"

Eräs mies pyysi yksityisetsivätoimiston apua, kun hänen vaimonsa oli lähdössä tyttöjenreissulle trooppiselle saarelle.

– Hän kertoi suurista suunnitelmista – se oli jonkinlainen polttarimatka, jossa mukana oli 7–10 naista. Asiakas tunsi yhden naisen aviomiehen ja sanoi hänelle, että "varmaan hauskaa, kun he lähtevät reissuun", eikä tuo aviomies tiennyt yhtään, mistä hän puhui, Smith kertoo.

Etsivät seurasivat naista saarelle, ja selvisi, että nainen oli puhunut osittain totta. Yksi naispuolinen ystävä hänellä oli matkakumppanina, tosin vain kolme päivää kahden viikon reissusta. Kun nainen oli hyvästellyt ystävänsä, hotellin miespuolinen työntekijä tuli hänen luokseen ja etsivät todistivat parin suudelmia.

– Heidän näytti olevan helppo olla toistensa kanssa, se oli yhtä halailua ja suutelua – se ei vaikuttanut ensimmäiseltä kerralta. He viettivät seuraavan viikon läheisessä hotellissa elämästä nauttien, ruskettuen, suudellen ja altaalla oleskellen. Koko ajan kun nainen lähetti kuvia aviomiehelleen itsestään ja ystävästään erilaisissa uima-asuissa pitääkseen hänet pimennossa, minä lähetin hänelle todellisia kuvia hänestä sen miehen kanssa.

Aviomies päätteli lopulta, että vaimo oli tavannut hotellin työntekijän aikaisemmilla reissuilla.

Nuorempi salarakas

Erään kerran etsivätoimisto sai tehtävän vaimolta, joka oli synnyttänyt lapsen vain viikkoja aiemmin.

– Vauva itki paljon, joten se oli miehen tekosyy sille, että hänen piti selvittää ajatuksiaan. Ensin vaimo ei ajatellut siitä mitään, mutta sitten hän alkoi kyselemään, että: "Mitä oikein teet? Sinun pitäisi auttaa minua." Hän sanoi käyvänsä vain ajelemassa. Joten silloin vaimo palkkasi meidät, Smith sanoo.

Smithin mukaan yleensä menee muutama päivä selvitellä seurattavan kohteen puuhia, mutta tämän miehen jäljille päästiin jo ensimmäisenä päivänä. Yli kolmekymppinen mies haki yliopistolta mukaansa 18–22-vuotiaan naisen.

– He menivät ravintolaan, jossa he pitelivät toisiaan kädestä kiinni ja suutelivat koko ajan.

Syötyään pariskunta jatkoi hempeilyään autossa.

– En tiedä, pysyivätkö hän ja hänen vaimonsa yhdessä – hän oli murtunut, kun kerroin hänelle, mitä oli meneillään, hän itki puhelimessa paljon, kysyi, mitä hänen kannattaisi tehdä. Loppujen lopuksi, emme ole antamassa avioliittoneuvoja – tarjosimme hänelle todisteet enkä koskaan enää kuullut hänestä.

Sukupuolitauti paljasti

Eräässä tapauksessa nainen oli saanut jonkin sukupuolitaudin mieheltään, mikä luonnollisesti herätti epäilykset mahdollisesta uskottomuudesta.

Niinpä yksityisetsivä seurasi miestä tämän työmatkalle.

– Tiesimme asiakkaan puheiden perusteella, että kohde oli kova juomaan, ja olisi luultavasti hotellin baarissa. Etsivä tässä tapauksessa oli nainen, ja kohde yritti iskeä häntä yritettyään ensin iskeä useita eri naisia hotellissa. 

Mies jätti yksityisetsivälle hotellihuoneensa avaimen, jos tämä kaikkien kieltäytymistensä jälkeen vaikka muuttaisikin mielensä.

Etäsuhteen epäilykset

Yhdessä tapauksista mies oli etäsuhteessa naiseen, ja mietti mahdollista avioliittoa. Koska mies oli jokseenkin varakas, hän halusi varmistaa, ettei häntä käytettäisi hyväksi.

– Seurasimme naista, ja hän kävi ostoksilla tyttökavereidensa kanssa, joskus vain yhden kanssa, ja vain hengaili. Mutta yhdellä kerroista, nainen oli miehen kanssa paikallisessa ostoskeskuksessa, jossa kuvasimme heitä pitelemässä toisiaan kädestä ja suutelemassa. 

Videota tarkastellessaan etsivät huomasivat, että nainen varasti kosmetiikkatuotteita liikkeessä ollessaan.

Erikoinen käänne

Vaimo palkkasi toimiston selvittämään, pettikö aviomies, huomattuaan tämän käytöksessä epäselvyyksiä. Miehellä tuntui olevan aina syy, miksei hän voinut viettää aikaa vaimonsa kanssa.

– Muutaman viikon tarkkailun jälkeen saimme hänet kiinni viettämästä aikaa toisen naisen kanssa, ja meillä oli enemmän kuin tarpeeksi todisteita suhteesta.

– He päätyivät eroon, mutta noin puolen vuoden päästä saimme soiton toiselta tarkkailua haluavalta. Nyt nainen, jonka kanssa miehellä oli salasuhde ollut, halusi tietää, pettikö tämä.

Toimisto ei päätynyt ottamaan tapausta itselleen, mutta naisten antamien tietojen perusteella oli selvää, että kyseessä oli sama mies.

Varattujen deittisivusto selvitti, missä vaiheessa salasuhteesta jäädän useimmiten kiinni – lue tulokset täältä.

Lähde: Cosmopolitan

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja