Aviomies petti – yksi asia sai vaimon epäilemään uskottomuutta: "Sherlock Holmes oli vain hieman parempi kuin tämä nainen"

Petetty vaimo hoksasi aviomiehen uskottomuuden täysin poikkeuksellisella tavalla.

Yllä olevalla videolla pohditaan, mistä muusta pettämisessä voi olla kyse, kuin seksistä.

Joillekin ihmisille puolison näppyjen puristelu tuottaa suorastaan euforian tunteita, mutta eräs turkkilaisnainen sai aviomiehensä kiinni uskottomuudesta huomattuaan, että miehen näppyjä oli ehtinyt puristella joku muu kuin vaimo.

Vaimo huomasi miehen vaihtaessa vaatteita, että tämän selän näppyjä oli puristeltu.

Naisen asianajaja, Tolga Aydemir, 37, paljasti, kuinka vaimo sai asialle loppujen lopuksi selvyyden, kertovat muun muassa Mirror ja Metro.

Vaimo oli kysynyt mieheltä näppyjen tilanteesta. Kun mies oli vaihtanut puheenaihetta vähän liiankin nopeasti, vaimo päätti olla inttämättä. Mutta totuuden hän aikoi selvittää. Niinpä hän tarkisti miehen puhelimen tämän nukkuessa.

"Ensimmäinen kerta, kun näen jotain tällaista"

Puhelimesta löytyikin WhatsApp-viestejä toiselta naiselta. Jopa miehen näppyjä sivuttiin viesteissä.

– Ensin se vaikutti minusta oudolta, mutta sitten nainen näytti minulle WhatsApp-keskustelun, Aydemir kertoo uutissivustojen mukaan.

– Mies oikeasti kertoi tyttöystävälleen, kuinka vaimo oli alkanut epäillä häntä hänen aknensa vuoksi.

– Olen ollut monien avioerotapauksien kanssa tekemisissä ennenkin, mutta tämä on ensimmäinen kerta, kun näen jotain tällaista.

"Sherlock Holmes oli vain hieman parempi..."

Asianajaja on mykistynyt asiakkaansa yksityisetsivän taidoista.

– Sherlock Holmes oli vain hieman parempi kuin tämä nainen, asianajaja kehuu.

Lue myös, kuinka paljastui erään miehen pettäminen paljastui naiselle lähettimiehen ystävällisellä avustuksella: Nainen tilasi ruokaa poikaystävälleen toiseen kaupunkiin – lähetti soitti ja paljasti jotain raskauttavaa: "Useimmat eivät toimisi niin kuin hän"

Lähteet: Mirror, Metro

***

Lue myös:

    Uusimmat