Mainos

Onko kumppanisi aikeissa pettää? Näistä merkeistä tiedät, ettei suhteessanne ole kaikki kunnossa

Seksi- ja parisuhdeasiantuntija paljastaa merkit, jotka voivat paljastaa kumppanin aikeet pettää.

Haluaisitko tietää etukäteen, että kumppanisi olisi aikeissa pettää? Merkit saattavat olla ilmassa, mutta ne eivät ole ehkä niin ilmiselvät kuin voisi kuvitella.

Daily Mail listasi parisuhdeasiantuntija Tracey Coxin avustuksella merkit, jotka voivat merkitä sitä, että suhteessanne on jotain pielessä.

Kannattaa kuitenkin huomioida, että yksinään jokainen merkeistä voi olla viaton, mutta jos tunnistat vähintään kuusi kohtaa, on parisuhteen tila syytä ottaa tarkempaan syyniin.

Hän puhuu paljon jostakusta uudesta

Ihmisillä on taipumusta pitää suunsa kiinni salasuhteen ollessa päällä, mutta ennen suhteen alkua, ihastumisen vaiheessa, kun he luulevat, että mitään ei tule tapahtumaan ja kaikki on hyvin viatonta, he saattavat useinkin puhua tuosta ihmisestä paljonkin. Kuin koulutyttö tai -poika ihastuneena!

Jos he kuitenkin yllättäen lakkaavat puhumasta tuosta henkilöstä, se voi tarkoittaa, että raja ystävyyden puolelta romanssiksi on saatettu ylittää. 

Suhteestanne puuttuu jotain

Sekä miehet että naiset sortuvat sivusuhteisiin, kun he eivät saa omasta parisuhteestaan jotain tarvitsemaansa. Jos ette ole harrastaneet seksiä viimeiseen kahteen vuoteen, on melko selvää, että söötin työkaverin flirttailu voi tuntua kumppanistasi todella houkuttelevalta.

Jos kumppanisi tekee töitä hulluna, eikä ole koskaan läsnä, ja itsetuntosi on alhaalla, saatat itse sortua pettämiseen saadaksesi huomiota ja kohottaaksesi itsetuntoasi.

Toiset pettävät "täydellisiä" kumppaneitaan siksi, että heidän kumppaninsa näennäinen täydellisyys saa oman olon tuntumaan vähemmän täydelliseltä. 

Olipa pettämisen syy mikä hyvänsä, harva ymmärtää omia syitään harrastaessaan seksiä vieraan kanssa. Onko kumppanisi puhunut jostain asiasta, joka olisi pielessä? Hän saattaa olla hakemassa sitä muualta.

Hän oli ärtynyt tai masentunut, mutta nyt hän on epäilyttävän pirteä

Voi olla, että kumppanisi ärtyisyys johtui siitä, että hän kyseenalaisti parisuhdettanne. Yllättävä piristyminen voi johtua toisen kanssa flirttailusta tai seksikkäiden viestien lähettämisestä.

Onko kumppanisi enemmän vai vähemmän hellä kuin yleensä? Jos hän on hellempi kuin tavallisesti, se voi johtua siitä, että hänellä on syyllinen olo. Jos hellyys on vähentynyt, hän saattaa vetäytyä sinusta.

Sinä teet kaiken työn parisuhteen eteen

Se ihminen, joka antaa parisuhteeseen enemmän – se, joka oikeasti hoitaa suhdetta –, on ihminen, joka epätodennäköisemmin pettää.

Ongelmia tulee eteen silloin, jos tuo ihminen keskittyy täysin vain parisuhteeseen, mutta unohtaa ihmisen, jonka kanssa suhdetta rakentaa. Silloin suhteen toinen osapuoli voi tuntea olonsa laiminlyödyksi ja hakea huomiota muualta.

Cox kertoo eräästä asiakkaastaan, jolle aviomiehen pettäminen tuli täytenä yllätyksenä. Vaimo oli kokenut olleensa kannustavin mahdollinen puoliso, mutta aviomies oli puolestaan kertonut, ettei ollut kokenut vaimon nähneen tätä enää ihmisenä.

– Kohtelin häntä kuin aviomiestä, en kuin 'Jonathania'. Hän oli luultavasti oikeassa, asiakas oli Coxin mukaan todennut.

Vaistosi kertovat, että jotain on pielessä

Coxin mukaan useimmat ihmiset, jotka oikeasti epäilevät kumppaniaan pettämistä, huomaavat lopulta olleensa oikeassa. Jos et oikein osaa sanoa, mikä on vialla, mutta tiedät, että jokin on eri tavalla kuin ennen ja pelkäät kumppanisi pettävän, luota vaistoihisi.

Coxin mukaan erityisesti naisten, jotka eivät yleensä ole mustasukkaisia, kannattaa kuunnella intuitiotaan.

– Meillä on mahtavat sisäiset tutkat, hän sanoo.

Hän puhuu vähemmän

Jos hän ei enää juttele samoin kuin ennen, se saattaa johtua siitä, että hän pelkää lipsauttavansa jotain. Jos hän on kiinnostunut jostain toisesta, hän ei enää halua kertoa, mitä puuhailee silloin, kun sinä et ole näkemässä.

Hän on muuttanut rutiinejaan tai tapojaan

Jos kumppanisi kävi ennen lenkillä aamuviideltä, mutta käy nyt juoksemassa iltaseitsemältä partavedeltä tuoksuen, ei tarvitse olla nero ymmärtääkseen, että jotain on meneillään.

Hän on muuttanut ulkonäköään

Ilmiselvien merkkien, kuten sormuksen yhtäkkisen katoamisen, lisäksi kannattaa tarkkailla hienovaraisia muutoksia.

Onko hän yhtäkkiä pudottanut painoaan? Käykö hän jatkuvasti salilla? Onko hän muuttanut vaatekaappinsa sisältöä oma-aloitteisesti? Saattaa olla, että hän haluaa tehdä vaikutuksen johonkin toiseen.

Hän haluaa enemmän seksiä kuin yleensä

Saatat ajatella, että jos seksielämä kukoistaa, kumppani ei millään voi pettää. Coxin mukaan teoria perustuu ajatukseen, että seksiin on käytössä vain tietty määrä energiaa, joten jos jos sitä harrastaisi muualla, kotona ei peitto heiluisi.

Tämä ajatus on ei pidä paikkaansa.

Jotkut ihmiset ovat intohimoisempia kotona, kun he harrastavat seksiä muuallakin, sillä salasuhde kiihottaa heitä.

Tämä ei luonnollisesti kuitenkaan automaattisesti tarkoita pettämistä. Seksielämän piristyminen voi yksinkertaisuudessaan tarkoittaa sitä, että kumppanisi on päättänyt panostaa siihen.

Olet löytänyt jonkin vihjeen

Tulitikkurasia oudosta ravintolasta. Ihmeelliset ostokset tiliotteessa. Ystävä, joka valittaa, ettei ole nähnyt kumppaniasi aikoihin, vaikka sinun tietojesi mukaan he näkivät edellisenä iltana.

Kaikki edellä mainitut ovat varoitusmerkkejä.

Jos pettävä kumppani on tosissaan salarakkaansa kanssa, voi olla, että vihjeet ovat tarkoituksellisia. Hän haluaa jäädä kiinni. Tai hänen salarakkaansa haluaa.

Cox kertoo huhusta, jonka mukaan Jacqueline Kennedy löysi naisten alushousut tyynyliinansa sisältä ollessaan naimisissa presidentti Kennedyn kanssa.

Hän tuoksuu erilaiselta

Jos kumppanisi tuoksuu raikkaalta ja puhtaalta töistä tullessaan pitkän päivän jälkeen, voisiko olla, että hän on käynyt suihkussa rakastajansa luona?

Tuoksuuko hän hajuvedeltä, jota sinä et käytä? Hän saattaa olla läheisissä tekemisissä jonkun kanssa.

Outoja keskusteluja on liikaa

Sanooko kumppanisi puhelimeen aina soittavansa myöhemmin uudelleen? Muuttuuko äänensävy puhelimessa? Puhelimen tavanomaisesta poikkeava salailu on Coxin mukaan iso varoitusmerkki.

Erityisen epäillen kannattaa suhtautua, jos kumppanin ollessa hetken muualla, hänen puhelimensa tuuttaa koko ajan varattua.

Eräs Coxin ystävä oli rynnännyt kumppaninsa perään kauppaan, kun ei saanut tätä puhelimella kiinni. Hän nimittäin tarvitsi kaupasta jotain. Kun hän sitten näki kumppaninsa puhuvan puhelimessa, hän päätti hiipiä hiljaa tämän luo ja epäilykset varmistuivat: tämä hempeili puhelimessa salarakkaansa kanssa.

Ystäväsi vihjailevat

Jos kumppanisi on nähty jonkun toisen kanssa tai hän on uskoutunut suhteestaan jollekin, voi olla, että ystävät yrittävät varoittaa sinua.

Coxin mukaan miehet peittelevät asioita toistensa puolesta todennäköisemmin. Naiset puolestaan tuntevat tarvetta antaa jonkinnäköistä vihjettä, vaikka sitten hienovaraistakin.

Harvat ihmiset möläyttävät uutista suoraan, mutta monet kommentoivat asiaa epäsuorasti. Kannattaa kuunnella.

Huomaat, että yrität tarkoituksellisesti olla ajattelematta sitä

Moni vain vaistoaa, kun kumppani on pettämässä, mutta aina sitä ei halua myöntää edes itselleen.

Silmien sulkeminen tosiasioilta voi kuitenkin satuttaa sinuakin. Jos kumppanisi ei harrasta turvaseksiä, saattaa hän tuoda kotiin sukupuolitaudin. Jos itket "ilman syytä", päätäsi särkee ja tunnet olosi huonoksi, voi se olla elimistösi tapa sanoa, että tiedät hänen pettävän ja kärsit siitä.

Asian ottaminen puheeksi ei välttämättä tunnu mukavalta, mutta se saattaa olla todella tärkeää oman hyvinvointisi kannalta.


Lähde: Daily Mail

***

1:53

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.