Wonder Woman -elokuva saa jatkoa – traileri tarjoaa hämmentävän yksityiskohdan

Wonder Woman tekee näyttävän paluun valkokankaalle.

Supersankarifaneille tarjoiltiin viikonloppuna jälleen lisäjännitystä, kun tulevan Wonder Woman –elokuvan traileri julkaistiin Comic Con Experience –tapahtumassa Brasiliassa. Pääosaa eli Diana Princen hahmoa esittää edelleen Gal Gadot ja elokuvan ohjaa Patty Jenkins.

Elokuvan ensimmäinen osa julkaistiin vuonna 2017, jolloin tarina sijoittui ensimmäisen maailmansodan aikaan. Kesäkuussa 2020 ensi-iltansa saava jatko-osa vuorostaan hyppää suoraan kahdeksankymmentäluvulle, sillä elokuva kantaa nimeä Wonder Woman 1984. Tällä kertaa juoni keskittyy kylmän sodan aikaan, jolloin Yhdysvallat ja Neuvostoliitto kamppailivat vaikutusvallasta.

Värikkäillä neonvaloilla höystetty traileri paljasti myös mielenkiintoisen tiedon näyttelijäkaartista. Jatko-osaa tähdittää myös ensimmäisestä elokuvasta tuttu hurmuri Chris Pine, jonka näyttelemä Steve Revor ei ole vanhentunut päivääkään, vaikka ensimmäisen elokuvan tapahtumista on kulunut jo useampi vuosikymmen.

Ohjaaja Jenkins totesi yleisölle sunnuntaina trailerin julkistamistilaisuudessa, että Steve Revorin paluu on tärkeä elokuvan juonen kannalta. Jatko-osassa kuitenkin seurataan Jenkinsin mukaan Dianan elämää uudella vuosikymmenellä.

– Diana on aika yksinäinen. Hän on menettänyt kaikki ystävänsä vuosien varrella. Nyt hän tekee kutsumustaan, auttaa ihmiskuntaa, kunnes jotain hullua tapahtuu hänelle, Jenkins kuvaili elokuvan juonta.  

Lue myös:

    Uusimmat