WhatsAppiin iso päivitys: Viesteihin voi reagoida samaan tapaan kuin Facebookissa

WhatsAppin 10 näppärää ominaisuutta –  tiesitkö nämä? 2:29
Tiesitkö nämä 10 näppärää WhatsApp-ominaisuutta? Katso videolta vinkit, joilla voit helpottaa viestisovelluksen käyttämistä.

Innokkaimmilta vaaditaan hieman kärsivällisyyttä, sillä uudet ominaisuudet vaativat sovelluksen päivittämisen, eikä uusin versio ole vielä jaossa kaikille käyttäjille.

WhatsAppin blogissa kerrotaan, että sovelluksen uusin versio mahdollistaa viesteihin reagoimisen emojeilla samaan tapaan kuin Facebookissa ja Messengerissä.

Tämän kerrotaan vähentävän viestitulvaa, sillä viestiin reagoidakseen ei tarvitse lähettää erillistä emojia uutena viestinä, vaan näkemyksensä voi ilmaista reagoimalla suoraan aiempaan viestiin.

Teknavi kertoo, että WhatsAppissa tarjolla olevat emojireaktiot ovat eli peukku, sydän, nauru, yllätys, surullinen ja kiitos. Sen tietojen mukaan ominaisuudet päivitys tulee kaikkien käyttäjien tarjolle noin viikon kuluessa.

Uusin päivitys mahdollistaa myös jopa kahden gigatavun tiedostojen lähettämisen. Aiemmin maksimikoko oli 100 megatavua.

Lisäksi ryhmäkeskusteluihin voi uuden päivityksen myötä lisätä jopa 512 jäsentä. Tosin tämä mahdollisuus otetaan käyttöön asteittain, eikä välttämättä ole tarjolla heti jokaiselle sovelluksensa päivittävälle. Myös puheluun osallistuvien maksimimäärä on nostettu 32:een.

Uuden päivityksen myötä ryhmäkeskustelujen ylläpitäjät voivat poistaa viestejä keskustelusta.

Lähteet: WhatsApp, Teknavi

Lue myös:

    Uusimmat