WhatsAppiin tulossa uudistus, joka poistaa rasittavan ongelman

Näkeekö kaverisi, että olet lukenut hänen viestinsä? Näin tarkistat! 0:37
Näkeekö kaverisi, että olet lukenut hänen viestinsä? Näin tarkistat asian!

Ääniviestit saavat jälleen uudistuksen.

WhatsApp-sovelluksen iOS-versioon on tulossa pian uusi ominaisuus, jonka ansiosta käyttäjät voivat kuunnella ääniviestejä samalla, kun vastaavat muiden keskustelujen tekstiviesteihin.

Toiminnosta on hyötyä esimerkiksi silloin, jos kuuntelee pitkää ääniviestiä ja toiselta henkilöltä tulee kiireellistä vastausta vaativa tekstiviesti. Tällöin käyttäjä voi yksinkertaisesti siirtyä toiseen keskusteluun vastaamaan tekstiviestiin ilman, että ääniviestin toisto keskeytyy.

9to5Macin mukaan tämä globaaliksi audiotoistimeksi kutsuttu ominaisuus on mukana sovelluksen tuoreimmassa beetaversiossa 22.1.72. Teknisessä mielessä se siirtää audiotoistimen toimimaan aiempaa ylemmällä tasolla, sillä tällä hetkellä audioviestit toistetaan keskustelujen sisällä.

Ominaisuus julkaistaan vähitellen kaikille testiohjelmassa mukana oleville käyttäjille. Valitettavasti vielä ei ole tietoa siitä, milloin näppärä toiminto julkaistaan sovelluksen tuotantoversiossa. Se on todennäköisesti kuitenkin vain ajan kysymys.

Toinen valmisteilla oleva näkyvä uudistus on, että jatkossa käyttäjän saadessa viestin näkyy lähettäjän profiilikuva tämän nimen vieressä viestin ilmoituksessa. WhatsApp alkaa myös ilmoittaa erikseen siitä, jos käyttäjä mainitaan ryhmäkeskustelussa.

Lue myös:

    Uusimmat