Voiko ylipainoinen mies olla seksikäs? Naiset vastaavat

Millainen on salainen luottokikkasi seksissä? Naiset vastaavat 0:35
Millainen on salainen luottokikkasi seksissä? Naiset vastaavat

Juttusarjassa naiset vastaavat kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen!

"Voiko ylipainoinen mies olla seksikäs? Entä ylipainoinen nainen: jos esimerkiksi itse olet ylipainoinen, näetkö itsesi seksikkäänä? Mistä seksikkyys syntyy?" kysyy nimimerkitön.

Näin naisraati vastasi

"Totta kai voi olla. Seksikkyys on jotain ihan muuta kuin joku vaa'an numero. Se on kykyä vietellä, aistikasta toimintaa, huomiointia sängyssä. Sitä, miten kantaa itsensä, miten osaa huomioida, kohdella kauniisti. Siinä eivät kilot paljon paina.. Näen myös itseni seksikkäänä."
– 34, avoliitossa

"Voi tietenkin olla. Olemus on tärkeä osa seksikkyyttä. En kuitenkaan näe itseäni seksikkäänä, en nähnyt silloinkaan, vaikka en ollut ylipainoinen. Seksikkyys syntyy olemuksesta ja siitä, miten kantaa itsensä."
– 30, avoliitossa

"Mielestäni seksikkyys ei liity vain kiloihin. Ihmisen hymy, silmät, kasvot, hiukset, pukeutuminen ja ylipäätään fyysinen olemus voivat viehättää, vaikka kiloja olisi ylimääräisiä. Myös karisma, älykkyys, sosiaaliset taidot sekä sosiaalinen asema vaikuttavat siihen, kuinka puoleensa vetävänä mies näyttäytyy.

Itse olen itseäni ja omaa kehoani kohtaan ankarampi kuin muita ja muiden ulkomuotoa. En ole ylipainoinen, vaan melko sporttinen, mutta omaan painokäyrääni nähden pulskempi kuin olen yleensä ollut. Olen kuitenkin tehnyt peilistä riippumatonta itsetutkiskelua ja todennut, että näin näytän kelpaavan, vaikka oma olo ruokaähkyn jälkeisen pallomahan kanssa ei ole se seksikkäin. Pakko myöntää, että miesten katseetkin vaikuttavat siihen, kuinka viehättäväksi itseäni koen. Ylipäätään sanoisin, että ihminen on seksikäs, kun hän kokee olevansa seksikäs – mistä tuo tunne sitten ikinä tuleekaan.

Oma miesystäväni on ei-nyt-lihava, mutta ei nyt laihakaan. Mahaa löytyy, mutta se ei ole rakkauden tiellä. Moni on sanonut, että 'löytäisin paremman', en ole samaa mieltä. Mieheni on rakastavin ja hellin kumppani, joka minulla on koskaan ollut. Hänen kanssaan voin käydä fiksuja keskusteluja, nauraa ja olla joskus vain hiljaa. Parisuhteessa muutenkin korostuu eri piirteiden arvostaminen kuin satunnaista seksiseuraa etsiessä."
– 27, avoliitossa

"Mielestäni seksikkyys syntyy hyvin monesta eri seikasta. Seksikkyyteen vaikuttavat muun muassa ulkonäkö, itsevarmuus, tyyli ja karisma. Seksikkyys on tietysti myös katsojan silmässä. Tuntemattoman ihmisen kohdalla sanoisin, että seksikkyys koostuu hyvin pitkälti aiemmin mainitsemistani, ulospäin näkyvistä asioista. Terve itsevarmuus ja karisma voivat olla jopa ulkonäköä tärkeämpi seikka: ihmisen karismaan voi hullaantua, vaikkei ulkonäkö olisikaan omaa perinteistä ‘'tyyppiä'. Henkilökohtaisesti en todennäköisesti pitäisi kuitenkaan sairaalloisen ylipainoista ihmistä seksikkäänä, sillä arvostan terveyttä ja hyvinvointia.

Tutun ihmisen kohdalla seksikkyyteen vaikuttaa myös luonne ja se, mitä kyseistä ihmistä kohtaan tuntee. Oma kumppani voi olla se maailman kuumin tyyppi. Sanoisin siis, että ylipainoinen mies (tai nainen) voi ehdottomasti olla seksikäs!"
– 22, sinkku

Lue myös:

    Uusimmat