Voiko mies nauttia hidastempoisesta seksistä? Miehet vastaavat

Juttusarjassa miehet vastaavat joka viikko kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen!

"Voiko mies nauttia hidastempoisesta seksistä?

Olen seurustellut nykyisen mieheni kanssa jo viisi vuotta, ja hänen kanssaan seksi on aina hirveän nopeatempoista. Itse naisena tykkään myös hitaasta temposta. Se jotenkin kiihottaa. Eikä mies voi tulla, jos penis ei saa kovakouraista stimulointia? Olen saanut tyydytettyä miehelle orgasmin käsin, mutta se vaatii aina hirveän kovaa puristusta ja nopeaa 'vemputtamista'. Eikö hitaus kiihota?" Kysyy nimimerkki Marjukka.

Näin raati vastasi!

"Hidas tempo toimii alkulämmittelyssä ja seksin alkuvaiheessa. Kun päästään yhdyntävaiheeseen, silloin on melkein mahdotonta ruveta hidastelemaan."
– 41, naimisissa

"Totta kai hidas seksi voi olla yhtälailla nautinnollista kuin nopea tai raju. Pidempiaikaisessa suhteessa oppii kumppanin erogeeniset alueet ja oikean tavan stimuloida niin, ettei lopussa 'vemputtelu' ranteet krampissa ole välttämättä tarpeen. Jos laukeaminen on aina tarpeen tyydyttävän seksikokemuksen saavuttamiseen ja vemputtaminen ainut tapa laueta, niin paikallaan olisi varmaankin avoin keskustelu siitä, minkälainen 'vemputus' olisi stimuloivinta."
– 53, tapailen

"Kyllä hidastempoinen seksi kiihottaa ja luo tunnetta. Silloin pääsee nimenomaan naisen kanssa yhteyteen ja huomaa, kuinka nainenkin nauttii. Seksistä tulee intohimoisempaa. Orgasmi tuntuu myös lopulta vahvemmalta, kun sitä pitkittää."
– 33, naimisissa

Mitä itse haluaisit kysyä?

Tämä ominaisuus on poistunut käytöstä – pahoittelemme! Tsekkaa kuitenkin uusimmat lifestyle-artikkelit!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja