Seksikolumni: Nainenkin voi saada tyydytyksen kahden minuutin pikaseksin aikana – tämän se vaatii

0:25

Riittääkö kaksi minuuttia tyydytykseen?

Läntisen suurvallan päämies kykenee nopeisiin toimiin, seksiinkin kahdessa minuutissa – ainakin mikäli on uskominen uutisiin.  Nopeat päätökset, nopeat käänteet, nopea toiminta.

Tämähän on herättänyt irvileuat kommentoimaan noin herkästi tulevan miehen haluttavuudesta naisen kannalta. Mutta onko nopea laukeaminen aina ja vain huono asia? Voiko nainen saada tyydytyksen kahdessa minuutissa? Lyhyesti; voi ja ei voi.

Lähdetään ideaalitilanteesta, eli mies ja nainen tuntevat vetoa toisiinsa. Kemiat pelaavat, ilmassa on kevyttä flirttiä. Molemmat tietävät, mitä kohden ollaan menossa, vaikka sitä ei ehkä olekaan sanottu ääneen. Ainakin itseni kohdalla kiihottuminen alkaa jo tässä vaiheessa. Sekä korvieni että jalkojeni välit herkistyvät ja valmistautuvat tulevaan koitokseen.

Ja sitten kun edetään varsinaiseen toimintaan, siirrytään puheen, katseiden ja pienten vihjailuiden tasolta fyysiseen kontaktiin, niin roihu räjähtää jo siinä käsiin. Joskus kirjaimellisesti, jos mies osaa sormiaan oikein käyttää. Minun onnenani kun on kyky laueta hyvin herkästi, joskus jo pelkästään kaulan suutelemisesta ja käsivarsien silittelystä. Saati sitten, kun mies työntää sormensa sisälleni. Miksi keskustelupalstoilla ei koskaan valiteta naisista, jotka laukeavat kahdessa minuutissa?

Mutta miten reagoin miehen nopeaan tulemiseen? Jos alla on mukava esileikki, ja olen jo itse lauennut, niin positiivisesti. Aina ei tarvitse rakastella pitkään, vaihtaa asentoja ja herkistellä. Ovathan nekin toki mukavia, mutta niiden rinnalla on mukava joskus myös vain purkaa paineet ja olla eläimellisen kiihkeä.

Miehillekin on vapauttavaa tietää, että aina ei tarvitse valmistella kynttiläillallista, virittää takkaa ja pöyhiä sitä karhuntaljaa kuosiin siihen eteen. Liian usein esitetään että naiset vaativat pitkät soidinmenot ja virittelyt. Jotkut vaativat, jotkut eivät. Kaikki vaativat joskus. Mutta tämän rinnalla on myös naisilla joskus tarve vain saada purkautua ja laueta pikaisesti.

Oleellista on ehkä tuo, mitä pidän valmistautumisena, virittelynä ja soidinmenona. Päivän mittaan laitetut pienet viestit saattavat lämmittää naisesi tehokkaammin kuin se varttitunnin suuseksisessio, johon ryhdyt liian pikaisesti ja virittämättä naisesi yläpäätä mukaan. Vanha totuus, aivot ovat tärkein sukuelimemme, on edelleen totta. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja