Vinski-kissa on todellinen Sini-koiran fani: Maukuu televisiota auki voidakseen "paijata" suosikkiaan: "Vinski yrittää sanoa, että tule kanssani leikkimään"

1:12
Katso videolta, miten Vinski-kissa innostuu Sini-koiran ilmestyessä ruutuun!

Hellyttävä Sini-koira on jo pitkään ihastuttanut suomalaisia televisionkatsojia yhdessä Pekka Poudan kanssa. Siinä, missä Sini sulattaa ihmisten sydämet, se on myös kotonaan pysyttelevien lemmikkieläinten mieleen.

Moni suomalainen aloittaa arkiaamunsa katsomalla ajankohtaisten aiheiden täyttämää Uutisaamua.

Pekka Poudan samettinen ääni ja Sini-koiran ilmestyminen ruutuun saavat Vinski-kissan innostumaan. Katso hellyttävä video Vinski-kissan ja Sini-koiran ”juttutuokiosta”!

Näin tekee myös Vinski, joka ei kuitenkaan ole kaikkein perinteisin televisionkatsoja. Vinski on 4-vuotias Neva Masquerade -rotuinen kissa, jonka kirkkaansiniset silmät tapittavat arkiaamuisin Uutisaamua.

– Vinski pyörii jaloissani ja menee television ääreen istumaan. Sitten se maukaisee ja katsoo minuun ikään kuin kysyen: "Voisitko ystävällisesti avata television. Nyt katsotaan aamun uutiset niin kuin tapoihin kuuluu", Vinskin omistaja Riina Hakola kuvailee kissansa joka-aamuista rutiinia.

Pekka Poudan ääni saa odottamaan ruutukaveria

Etenkin säälähetysten aikana pörheäkarvaisen Vinskin keskittyminen terävöityy. Se hypähtää lähemmäs televisioruutua ja jää malttamattomana odottamaan television kulmalle.

– Minusta tuntuu, että Vinski on ehdollistunut Pekka Poudan ääneen. Kun Vinski kuulee Pekan äänen, se yhdistää sen siihen, että todennäköisesti pian Sinikin tulee jostain kulmasta esiin.

Vaikka Vinski-kissa onkin tottunut televisionkatsoja ja etenkin lintuvideot ovat mirrin mieleen, mikään muu ei saa Vinskissä aikaan samanlaista reaktiota kuin Sini. Kun Sini tulee kuviin, Vinski alkaa mouruta ja kuopia televisioruutua.

– Se yrittää jutellakin Sinille. Se on sellaista leikkisää mouruamista ja huomion hakemista. Vinski yrittää sanoa Sinille, että hei, tule kanssani leikkimään, Riina kertaa Vinskin hellyttävää reaktiota.

"Sini-koira on ehdoton ykkönen"

Vinski on seurannut Sini-koiran edesottamuksia television välityksellä aktiivisesti jo useiden viikkojen ajan.

– Sanotaanko näin, että Sini-koira on selkeästi Vinskin ehdoton ykkönen ja se reagoi Siniin erittäin voimakkaasti.

Riina uskoo, että Vinski olisi erittäin mielissään, jos se tapaisi Sini-koiran myös kasvotusten. Hän kertoo Vinkin olevan erittäin utelias ja rohkea kissa, joka tekee tuttavuutta erityisesti koirien kanssa.

– Se olisi varmasti todella yllättynyt, että siinäkö se ruutukaveri on. Vinski on niin kovasti Sini-koiran perään, Riina sanoo naurahtaen.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja