Viikon kuuma mies: Rokkaava Lenny Kravitz

Rokkari Lenny Kravitz villitsi sunnuntaina 26. lokakuuta Helsingin Hartwall Areenalla ja tämä tekeekin komistuksesta tämän viikon kuuman miehen.

50-vuotias artisti Lenny Kravitz paranee vuosien vieriessä eteenpäin. Karismaattinen komistus ansaitsee tittelinsä viikon kuumana miehenä, koska hän on todella komea ja tämän lisäksi myös häikäisevä monilahjakkuus.

Lumoava muusikko on luonut pitkää uraa ja tehnyt lukuisia hittibiisejä, joita on edelleen mahtavaa kuunnella päivän piristykseksi. 

Musiikki on miehen yksi suurimmista intohimon kohteista. Are You Gonna Go My Way -hitistä tuttu tähti on kuitenkin myös nähty useissa elokuvissa. Näihin lukeutuvat muun muassa Nälkäpeli-elokuva sekä The Butler -elokuva.

Are You Gonna Go My Way -kappale on yksi miehen tunnetuimmista biiseistä.

Upealla muusikolla on tytär nimeltään Zoë entisen vaimonsa näyttelijä Lisa Bonetin kanssa. Mies avioutui Bonetin kanssa vuonna 1987, mutta tiet erosivat kuitenkin jo vuonna 1993. 

Komistuksen tytär seuraa miehen jalanjäljissä ja luo merkittävää uraa Hollywoodissa ja hän tekeekin töitä muun muassa näyttelijänä ja mallina. 

The Chamber -kappale on miehen tuorein hitti.

Kravitz on nykyään sinkku, joten kaikki sinkkunaiset voivatkin haaveilla elämästä tämän hurmurin rinnalla. 

Katso kuvat näyttävästä komistuksesta:

Lue myös:

    Uusimmat