Viihdekonkari Roope Salmisen kalenteri ammottaa tyhjyyttään syksyyn saakka – kehottaa myös muita pysymään kotona

Koronakriisi on vaikuttanut myös Roope Salmisen keikkakalenteriin. 

Viihdekonkari Roope Salminen  kertoo Instagram-tilillään, että hänen kalenterinsa ammottaa tyhjyttään syksyyn saakka koronakriisin vuoksi. 

– Mulla ei oo mitään mun kalenterissa ennen syksyä. Rakastan mun duunia ja keikkailua, mutta on ihmisiä joilla on paljon vakavampiakin ongelmia, Salminen puhuu Instagram Tarinat -videolla. 

Salmisella ja hänen ystävällään Ernest Lawsonilla oli merkittynä kevään kalenteriin heidän komediailtoja. Lisäksi Salmisen bändi, Roope Salminen ja Koirat oli tarkoitus aloittaa taas keikkailunsa, kun juontopesti Putous-ohjelmassa päättyi. 

Räppiä kansalle

Salminen piti eilen maanantaina (16.3.) livelähetyksen, jossa kertoi olevansa kotona ja toivoi, että kaikki muutkin olisivat neljän seinän sisällä. Hän päätti viihdyttää seuraajiaan koronakriisin keskellä, ja räppäsi EmineminGodzilla-nimisen kappaleen. Haasteita tuotti se, kun kappaleessa räpätään todella nopeasti.

– Se ei ihan vielä mennyt, mutta mulla on täällä karanteenissa aikaa treenata. Jos voit, pysy himassa. Mä lupaan, että Koirien keikoilla nähdään täydellisesti vedetty Godzilla, Salminen kertoo seuraajilleen. 

Salminen julkaisi Instagram-tilillään kuvan, jossa lepäilee sohvalla yöpuku päällään. 

– Aikasi puhelimella oli kasvanut viime viikosta 71 prosenttia, keskimäärin 10 tuntia ja 21 minuuttia päivässä, Salminen kirjoittaa kuvansa yhteyteen. 

Koronakriisistä huolimatta Salmisen elämässä on paljon iloa, sillä hän saa esikoislapsensa puolisonsa Helmi-Leena Nummelan kanssa. Salminen paljasti vastikään MTV Uutisille, että laskettu aika on pian. 


Lue myös:

    Uusimmat