Mainos

Pitkään odotettu päivitys vihdoin täällä - näin Samsungin Galaxy S7 -puhelimet muuttuvat

Samsung on aloittanut Android 7.0 Nougat -käyttöjärjestelmäversion sisältävien päivitysten jakelun nyt myös Suomessa Galaxy S7 ja Galaxy S7 edge -puhelimilleen.

Päivitys on tullut saataville tämän viikon aikana. Suomeen päivitystä saatiin odottaa jokunen viikko sen julkaisusta ensimmäisissä maissa.

Päivitysten jakelu saattaa tapahtua edelleen vaiheittain, minkä takia kaikille ei päivitystä vielä näy. Päivityksen saatavuuden omalle laitteelle voi tarkistaa Asetukset-valikon Tietoja laitteesta -kohdan alta.

Nougat-päivityksessä Samsung tuo Android Nougatin uudistusten ohella joukon omia muutoksiaan. Muun muassa käyttöliittymän ulkoasu kokee muutoksia ja saa myös uuden Samsung Experience -nimen.

Mukana Nougat-päivityksessä on muun muassa valinnainen näytön sinisen valon vähennys, mahdollisuus alentaa näytön tarkkuutta akunkeston parantamiseksi, erilaisia suorituskykytiloja, uudistunut pika-asetusten ja ilmoitusten näkymä, uudistunut kalenterisovellus, uudistunut asetusvalikko, uusi Samsung Pass salasanojen muistamiseen ja Samsung Cloud tietojen varmuuskopiointiin. Lisäksi myös kamerasovellus uudistuu – pyyhkäisyillä voi vaihtaa etu- ja takakameroiden välillä ja tuoda esiin eri kuvaustilat ja suodattimet.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.