Näin vappupäivää on vietetty MTV Uutiset Liven seurassa

Illusionisti Henri Kemppainen, miten taikuutta opetellaan? 12:32
MTV Uutisten vapputoimitus kysyi illusionistilta, miten taikuutta opetellaan?

Katso kaikki vappuaaton Live-lähetykset täältä

MTV Uutiset Live seurasi juhlamenoja vappuaattona eri puolilla Helsinkiä. Vapun on ennakoitu olevan tavanomaista riehakkaampi, sillä koronapandemia ja -rajoitukset ovat rajoittaneet tavanomaisen vapun viettoa viimeiset kaksi vuotta. 

Tänä vuonna palattiin tuttujen vappuperinteiden pariin, kun Havis Amanda -patsas sai kutreilleen ylioppilaslakin sen pesun jälkeen. MTV Uutiset Live oli tiiviisti vapputunnelmissa mukana myöhäiseen iltaan saakka. 

Tätä on luvassa vappupäivänä MTV Uutiset Livessä

Juhlahumusta pääsee nauttimaan kotisohviltakin käsin myös tänään vappupäivänä, kun MTV Uutiset Live seuraa juhlamenoja Helsingin Kaivopuistossa. 

Suora lähetys alkaa kello 10 tietämillä ja kestää ainakin kello 12 saakka. 

Suoran lähetyksen aikana on luvassa kiinnostavia haastatteluja Kaivohuoneen terassilta sekä kuplivaa vappupiknik-tunnelmaa Kaivopuistossa. 

Mitä löytyy puistoon kokoontuneiden vapunviettäjien piknik-koreista? Entä, ovatko kaikki pukeutuneet sään mukaisesti? Vieläkö aatto tuntuu luissa ja ytimissä? 

Vapputunnelmoinnin lomassa MTV Uutiset Liven vappupäivän spesiaalissa on luvassa myös tiukkaa asiaa.

Miten vappu on sujunut poliisin silmin? Entä, millaisia vinkkejä poliisilla on antaa vappupäivän viettoon ja juhlakansan paluuliikenteeseen?

Mikä tilanne on kunta-alan työkiistassa? Miten tiistaina alkava historiallisen laaja lakko vaikuttaa suomalaisperheiden arkeen? Siitä keskustellaan Opetusalan Ammattijärjestö OAJ:n puheenjohtajan, Olli Luukkaisen kanssa. 

Koulut ja päiväkodit lakkoon tiistaista lähtien – OAJ:n Luukkainen:"Toivomme, että lukuvuosi saadaan normaalisti päätökseen" 8:49
Koulut ja päiväkodit lakkoon tiistaista lähtien – OAJ:n Luukkainen: "Toivomme, että lukuvuosi saadaan normaalisti päätökseen"

Suorassa lähetyksessä selvitämme, mikä taikuudessa kiehtoo, ja mikä oli Vuoden Taikuri 2022 -tittelillä varustetun Henri Kemppaisen tie taikuuksien maailmaan. 

Kemppainen on myös lupautunut yllättämään suorassa lähetyksessä vierailevan, kokoomuksen kansanedustaja Ben Zyskowiczin.

MTV:n vappuvieraana Ben Zyscowicz:"Kun kommunismi alkoi kaatua, aloin pitää vappuna puheita" 26:12
MTV:n vappuvieraana Ben Zyscowicz: "Kun kommunismi alkoi kaatua, aloin pitää vappuna puheita"

Tervetuloa viettämään vappupäivää MTV Uutiset Liven kanssa! 

Lue myös:

    Uusimmat