Mainos

Vierustoveri kuvotti lentokoneessa istuvaa miestä – ylipainoinen nainen pääsikin yllättämään lennon aikana

Tarinaa miehen ja ylipainoisen naisen koskettavasta kohtaamisesta on jaettu useilla nettisivuilla

Mies kohtasi naisen lennolla Tokiosta Hong Kongiin. Kyseessä ei ollut romanttinen kohtaaminen – mies nimittäin ärsyyntyi ja ahdistui naisen suuren koon vuoksi.

Tarinaa on jaettu useilla nettisivuilla, ja sen todenperäisyyttä on kyseenalaistettu. Osa kommentoijista on sitä mieltä, että kritisoijat eivät vain kestä sitä, että ylipainoisessa naisessa voisi olla jotakin yllättävää.

Näin kohtaaminen sujui!

Nimettömänä pysyttelevä mies istui koneessa Laura-nimisen naisen viereen. Nainen oli tarinan mukaan hyvin ylipainoinen ja vei kaiken tilan omalta istuimeltaan. Hän tervehti miestä lämpimästi, mutta tämä ei innostunut – mies keskittyi tilanteen murhetimiseen ja ikkunasta ulos tuijottamiseen. Nainen oli niin suuri, ja vei koko käsinojankin, mokoma!

Sitten tapahtui jotakin yllättävää: nainen arvasi miehen ajatukset.

– Anteeksi, jos olet puristuksissa. Hyväksytkö anteeksipyyntöni? Anna mennä, purista kättäni. Olemme tässä koneessa kuusi tuntia, voimme yhtä hyvin olla ystäviä, Laura totesi miehelle.

Vastahakoisesti mies paiskasi kättä Lauran kanssa. Nainen jatkoi aloittamaansa keskustelua välittämättä kanssamatkustajansa happamasta asenteesta. Samalla, kun Laura kertoi innoissaan matkastaan Hong Kongiin, mies vastaili yhdellä sanalla. Lauraa tämä ei haitannut: hän käyttäytyi, kuin mies olisi ottanut yhtä innostuneesti osaa keskusteluun. Jatkuvasti Laura piti huolta siitä, että miehellä oli tarpeeksi tilaa omalla penkillään.

Hitaasti mies huomasi lämpenevänsä Lauralle. Tämähän oli eloisa ja hymyilevä, keskustelukykyinen ja lukenut. Matkan kuluessa Laura onnistui kääntämään tylsimmänkin keskustelunaiheen kiinnostavaksi humoristisilla, inspiroivilla kommenteillaan. Hänen juttunsa naurattivat jopa lentokoneen henkilökuntaa.

Yksi asia toistui usein keskustelun aikana: Laura viittasi jatkuvasti humoristisesti painoonsa.

– Oletko koskaan ajatellut pudottaa painoa? mies kysyi lopulta Lauralta.

– En. Olen paiskinut kovasti töitä tullakseni tällaiseksi, miksi luopuisin siitä? Laura ihmetteli.

Mies kysyi, eikö Laura huolehdi sydän- ja verisuonitaudeista tai muista terveysriskeistä. Lauran mukaan sairauksia saa vain, jos stressaa painostaan tauotta.

– Kaikkialla näkee laihdutuskeskusten mainoksia, joissa lukee ”vapauta itsesi ylimääräisestä painolastista, jotta voit olla oma itsesi!” Se on roskaa. Olet vapaa vain silloin, jos olet tyytyväinen omissa nahoissasi ja pidät siitä, miltä näytät, mihin aikaan päivästä tai vuodesta tahansa, Laura totesi.

– Miksi tuhlaisin aikaa laihduttamiseen, kun minulla on niin paljon muita tärkeitä asioita tehtävänä, niin paljon ihmisiä, joiden kanssa ystävystyä? Syön terveellisesti ja kävelen säännöllisesti. Olen tätä kokoa, koska synnyin isoksi ihmiseksi! Elämässä on muutakin kuin painosta huolehtiminen.

"Minut nähdään vetelyksenä"

Laura joi tyytyväisenä viiniään ja totesi Luojan antaneen hänelle niin paljon iloa, että se mahtuu ainoastaan isoon kehoon.

– Ihmiset näkevät minut lihavana naisena, jolla on isot rinnat, isot reidet ja niin iso takamus, ettei yksikään mies edes vilkaise sitä. Minut nähdään vetelyksenä. Minua pidetään laiskurina, jolla ei ole tahdonvoimaa. Ihmiset ovat väärässä, Laura totesi.

Seuraavaksi hän kertoi olevansa sisäisesti hoikka – siis niin täynnä energiaa, että muut jäävät jälkeen.

– Jahtaavatko miehet sinua? keskustelukumppanina toiminut mies tiedusteli.

– Tietysti. Olen onnellisesti naimisissa, mutta he kosivat minua silti!

Lauran jatkaessa analyysiään miesten ja naisten suhteista muutkin kuuntelivat kiinnostuneena. Kuuden tunnin lennon jälkeen puolet matkustamohenkilökunnasta seisoi kuuntelemassa ja vitsailemassa Lauran kanssa.

Poistuessaan koneesta Laura ja mies hyvästelivät; tämän jälkeen Laura jatkoi matkaansa häntä onnellisina odottavien läheisten luo. Lapset hihkuivat ilosta, kun Laura asteli heidän keskuuteensa.

Mies seurasi tilannetta etäältä – ja ymmärsi samalla jotakin elämästä.

– Olin tyrmistynyt, kun tajusin, että Laura on kaunein nainen, jonka olen elämäni aikana kohdannut.

Mitä ystävyys on? Lapset kertovat:

2:20

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja