Vieläkö Jari Litmanen voitaisiin nähdä pelikentillä – näin Kuningas vastaa

Jari Litmanen mahdollisesta paluusta Lahden Reippaan pelipaitaan:"Tämän päivän kunto ei riitä - äkkiä sitä saa kuitenkin kohotettua" 0:38
Videolla Litmasen kommentit koskien mahdollista paluuottelua.

Suomalaisen jalkapalloilun legenda Jari Litmanen täyttää 50 vuotta 20. helmikuuta. Lahden Reippaan taustoilla nykyään toimiva Litmanen vastaa virneellä kysymykseen siitä, voitaisiinko Kuningas nähdä vielä yhdessä ottelussa Reippaan paidassa.

Litmasen toistaiseksi viimeinen kilpailullinen peli nähtiin 2011 lokakuussa, kun hän pelasi 200:nnen pääsarjapelinsä. HJK:ssa pelannut Litmanen antoi kolme maaliin johtanutta syöttöä 5-2-voitossa Hakaa vastaan. Maajoukkueessa viimeisen kerran Litmanen nähtiin vuotta aiemmin.

Nyt onkin väläytelty, että jos Litmanen vielä nähtäisiin kertaalleen kilpailullisessa ottelussa. Lahden Reipas pelaa kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla Kakkosessa.

– Mielenkiintoinen heitto ja jotkut ovat sitä jo ehdottaneetkin. Päävalmentajalta pitäisi varmaan kysyä, että riittääkö kyvyt, Litmanen toteaa virnuillen.

Suomalaislegenda kertoi aiemmin sairastamastaan koronaviruksesta. Litmanen ei ole vielä täysin toipunut sairaudesta, joten mahdollista esiintymistä pelikentillä saadaan toistaiseksi odottaa.

–Nyt se ei ole ollut ihan päällimmäisenä mielessä. Tämän päivän kunto ei riitä. Kuntoahan saa äkkiä kasvatettua, kun asiat menevät oikeaan suuntaan. Toistaiseksi ei ole vielä ajankohtaista, Litmanen sanoo.

Katso pääkuvan videolta Jari Litmasen kommentit.

Lue myös:

    Uusimmat