Veronica Verho täytti 25 vuotta – puoliso järjesti koirakuumetta potevalle juontajalle hellyttävän yllätyksen

3:19
Posse-tähti Veronica Verhon suhde syveni keskellä koronavirusepidemiaa – juontaja paljastaa, kuinka lähipiiri suhtautui uuteen kumppaniin

Sohvaperunoista tuttu Juhani Koskinen järjesti avopuolisolleen Veronica Verholle liikuttavan syntymäpäivälahjan, kun juontaja täytti 25 vuotta.

Suosikkijuontaja Veronica Verho vietti tiistaina 20. huhtikuuta syntymäpäiväänsä. Mittariin pärähti 25 vuotta, jonka kunniaksi myös Verhon avopuoliso, Sohvaperunat-ohjelmasta aikoinaan julkisuuteen ponnahtanut Juhani Koskinen julkaisi aurinkoisen kuvan Instagramissa yhdessä rakkaansa kanssa.

– Hyvää syntymäpäivää elämäni valo, Koskinen kirjoitti hempeän kuvan yhteydessä.

Myös Verho julkaisi omalla Instagram-tilillään kuvan, jossa hän puhaltaa aurinkoisessa säässä saippuakuplia.

– Täytän tänään 25 vuotta. En tiedä paremmasta, onnellinen synttärisankari kirjoitti kuvan yhteydessä.

Verho kertoi Instagramin Stories-osiossa, että Koskinen oli järjestänyt hänelle myös pörröisen syntymäpäiväyllätyksen, koska oli ilmeisesti huomannut avopuolisonsa potevan kovaa koirakuumetta.

– En tiedä, onko mun sosiaalisessa mediassa ollut huomattavissa jonkinnäköistä koirakuumetta. Jos te olette huomanneet sen, niin voin sanoa, että täällä asustelee ihminen mun kanssa, joka todella tietää, kuinka vahva se on, Verho pohjustaa videolla.

– Koiranpentua ei tullut syntymäpäivälahjaksi. Tai siis… No itseasiassa kyllä tuli. Toivottakaa tervetulleeksi uusi mäyräkoiranpentumme, Teppo! hän esittelee syntymäpäivälahjaksi Koskiselta saamaansa lelukoiraa.

Videolla näkyy, ettei kyseessä ole suinkaan mikään perusmallin pehmolelukoira, vaan Teppo myös kävelee talutushihnan päässä.

– Oikeesti mua vähän aamulla itketti, kun tää on niin ihana, Verho kirjoitti videon yhteydessä.

Verho ja Koskinen kertoivat viime vuoden lopulla ostaneensa yhteisen asunnon Helsingistä. Molemmat ovat lähtöisin Turusta, mutta eivät tunteneet toisiaan vielä silloin, kun Verhokin asui vielä synnyinseuduillaan.

Verho paljasti MTV Uutisille, että rakkaus syttyi pikkuhiljaa, kun kaksikko tapasi toisensa alkuvuodesta 2020 pitkästä aikaa juurikin Turussa. Verhon mukaan paria yhdistää turkulaisuuden lisäksi moni muukin asia. 

– Meille on sanottu, että olemme naimanaamat, kun meillä on tatuointeja ja muuta. Olemme suhteen lisäksi myös parhaita ystäviä, joten olemme hyvä mätsi. Se on tosi ihanaa, Verho hehkui onnellisena.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja