Sohvaperunat-kaksikko järjesti Veronica Verholle mojovan yllätyksen – juontaja häkeltyi täysin, kun postiluukku kolahti: "Okei, mä oon sanaton!"

7:23
Miten kovaa työtä julkkiksena oleminen on? Näin vastaavat Viivi Pumpanen ja Veronica Verho! Katso video!

Veronica Verho hehkuttaa Instagramissa, kuinka Sohvaperunoista tutut Soile ja Jorma onnistuivat yllättämään hänet täysin.

Radiojuontaja ja muun muassa Possesta tuttu tv-kasvo Veronica Verho hehkutti perjantaina Instagram-tilillään saaneensa postin mukana kotiin mojovan yllätyksen. 

– Okei, mä oon sanaton! Meiltä lähti äsken sähkömies ja mä sitten katsoin, että mulle on tullut postissa käsin kirjoitettu kirje, Verho kertoo into piukassa videolla.

Kirjekuoresta paljastui laminoitu kuva kuningatar Elisabetista. Saatteena on kirje, jonka Verho luki videolla seuraajilleen:

– Hei Veronica, minulle selvisi, että olet myös ihastunut tuohon Elisabetin kuvaan. Se on puhuttanut kansalaisia niin hyvässä kuin pahassa. Meille se on vain yksi kortti muiden joukossa. Tyttäremme Sarita lähetti sen lomamatkalta Lontoosta, Verhon saama kirje kuuluu.

– Arvatkaa, ketkä tämän on lähettäneet mulle?! Verho hehkuttaa ja jatkaa lukemista:

– Otin vain kopion meidän kortista ja laminoin sen, niin lähetän sen nyt sinulle "vitsillä". Aurinkoista kevättä teille molemmille, terveisin Soile ja Jorma!

Kyseessä on Ylen Sohvaperunat-ohjelmasta tuttu pariskunta. Myös Verhon avopuoliso Juhani Koskinen muistetaan samaisesta tv-ohjelmasta.

– Sohviksista upein pari koskaan! Jorma ja Soile, joiden jääkaappia mä kuvaan aina, kun mä katson Sohviksia! Mä oikeasti liikutun! Verho hehkuttaa yllätystään.

Kuningatar Elisabet -postikortti on tullut muillekin Sohvaperunat-sarjan faneille tutuksi, sillä se on komeillut rovaniemeläisparin taustalla jääkapin ovessa jo pidemmän aikaa. 

Elisabetin lisäksi katsojissa on vuosien mittaan herättänyt toistuvasti hilpeyttä myös Soilen ja Jorman jääkaapin ovessa oleva lehtileike, jonka otsikko kuuluu "Miten kestää vihaista puolisoa?". Sohvaperunat-kaksikko onkin tunnettu siitä, että televisionkatselun lomassa he sanailevat keskenään milloin mistäkin, eivätkä todellakaan ole aina samaa mieltä.

Sohvaperunoiden Instagram-tilillä paljastettiin jo, että tällä viikolla Jorma ja Soile kinastelevat tyylilleen uskollisesti laskiaispullista:

Sohvaperunat Yle TV2:lla ja Yle Areenassa perjantaisin kello 21. Perjantaina 26. helmikuuta jakso esitetään poikkeuksellisesti jo kello 20.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja