Veronica Verho joutui turvautumaan erikoiseen järjestelyyn kumppaninsa koronatartunnan vuoksi: "En olisi ikinä arvannut…"

14:41
Veronica Verho ja Juhani Koskinen yhteishaastattelussa itsenäisyyspäivän juhlalähetyksessä: pari kertoo, mikä sai parin rakastumaan

Veronica Verho juontaa radiolähetykset kodistaan.

Radiojuontaja ja somevaikuttaja Veronica Verho kertoi tiistaina Instagram-tilillään joutuneensa tilanteeseen, johon ei olisi arvannut päätyvänsä. Radio NRJ:n taajuuksilla työskentelevä Verho nimittäin teki radiolähetyksen kotoaan käsin.

– Tämä kuva toimii muistona hetkestä 10.1.2022. En olisi ikinä arvannut, että työhuoneesta/varastosta voi tehdä radiota. Mulla ei oo minkäänlaisia äänielementtejä käytössä niin laitoin puhelimesta soimaan aplodit. Nauratti, radiojuontaja kirjoittaa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Verho kertoi Instagramin tarinat-osiossa järjestelyn syynä olevan hänen kihlatullaan Juhani Koskisella todettu koronavirustartunta. 

– Jos perheessä on positiivinen (tartunta), niin minäkin joudun karanteeniin, Verho kertoo kuvaamallaan videolla.

– Voisin lähteä täältä niin, että hankkisin negatiivisen testituloksen, mutta sitten joutuisin tekemään (testin) joka päivä, koska altistun koko ajan, niin en näe siinä järkeä, hän jatkaa.

Juontaja kertookin kokeneensa radiossa nyt kaiken, bunkkerissa radiolähetyksen tekemisestä aina kotona työskentelyyn saakka.

Verho on työskennellyt radiojuontajana vuodesta 2017 alkaen. Radion lisäksi hän on juontanut televisiossa Posse- ja Love Island Suomi-ohjelmia.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja