Veronica Verho osti ensimmäistä kertaa joulukuusen ja näin sille kävi – lopputulos räjäytti somen: "Tunnet tämän oppitunnin vielä monien kuukausien päästä"

14:41
Veronica Verho ja Juhani Koskinen yhteishaastattelussa itsenäisyyspäivän juhlalähetyksessä: pari kertoo, mikä sai parin rakastumaan

Veronica Verho vei viimein eilen joulukuusensa roskiin.

Radiojuontaja Veronica Verho osti kihlattunsa Juhani Koskisen kanssa viime vuonna ensimmäistä kertaa kotiinsa oikean joulukuusen.

Loppiaisena Verho päätti viimein viedä kuusen pois kodistaan. Hän julkaisi Instagram-tilillään joulukuusestaan surkuhupaisan kuvan, kun siitä on lähes kaikki neulaset pudonneet maahan.

– Ostettiin ekaa kertaa oikea joulukuusi, lähdettiin jouluksi pois ja tässä lopputulos. Oon kitkuttanut nyt viikon tän kuusen vientiä pois ja nyt kun henkäisenkin kuusta kohti niin tilanne on tämä. Nyt ymmärrän enemmän muovikuusista. ps. Tää on myös itselleni muistutus seuraavaa joulua ajatellen.

Jos et näe kuvaa, voit katsoa sen tästä.

Verhon kuva on kerännyt hetkessä lähes 20 000 tykkäystä ja monia hilpeitä kommentteja.

– Tunnet tämän oppitunnin vielä monien kuukausien päästä vuoroin sukan läpi jalkapohjassa ja housujen läpi hanurissa, laulaja Anna Puu kirjoitti.

– Muru, sitä kuuluu kastella! juontaja Vappu Pimiä opasti.

– No muista vanha sanonta; joka löytää viimeisen joulukuusen neulasen, sille on Onnea tulossa.

– Haha, kova! Mutta siis juu, aito kuusi tarvitsee erityisesti ekoina päivinä litroittain vettä ja senkin jälkeen joka päivä vettä eli en ihmettele että noin kävi jos on ollut pois kotoa eikä kastellut.

Verho ja Koskinen viihtyivät pitkään ystävinä ennen parisuhteen satamaan purjehtimista. Koronapandemian alkaessa kaveruus kuitenkin syveni rakkaudeksi.

– Siinä kävi niin, että Uudenmaan raja suljettiin ja me olimme etäällä toisistamme, koska Juhani asui silloin Turussa. Puhelimien välityksellä puhuttiin joka ikinen ilta, Verho kertoi MTV Uutisten itsenäisyyspäivän juhlalähetyksessä.

Samoihin aikoihin Koskinen antoi Verholle käsin kirjoitetun kirjeen tämän syntymäpäivän johdosta.

– Siitä se sitten lähti, Verho summaa.

Viime tammikuussa Koskinen polvistui Verhon eteen lapin talvisissa maisemissa toisessa kädessään sormus ja toisessa tilanteen taltioinut puhelin. Pari ei kuitenkaan kertonut kihlauksestaan julkisesti ennen viime toukokuuta.

– En tiedä oliko se tietoinen ratkaisu, ehkä se oli, että emme halunneet esimerkiksi somekanavissamme tästä kertoa. Pidetään (tieto) perheellä ja lähipiirillä jonkun aikaa ja sitten joskus kevät-kesällä tulimme julki asian kanssa, Koskinen kertoo.

Verho myötäilee kihlattuaan lisäten, että halusi kertoa uutisesta kasvotusten isovanhemmilleen ennen asian julkistamista kaikelle kansalle.

– Sitten kun oli saanut kertoa läheisimmille kasvotusten niin tuntui, että se oli muidenkin asia, hän jatkaa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja