Venäläismies yritti huimaa uimahyppytemppua 30-vuotissyntymäpäiviensä kunniaksi – lopputulosta tekee kipeää katsella

Uskaltaisitko astua tähän uima-altaaseen? 0:54
Yhdysvaltain Houstonista löytyy uima-allas, joka ei todellakaan sovi heikkohermoisille! Uskaltaisitko astua?

Venäläismiehen tempaus on hyvä muistutus siitä, että ennen veteen pulahtamista on syytä varmistaa, mihin on hyppäämässä. Huimapäisestä uimahypystä ja sen seurauksista uutisoi muiden muassa Mirror.

Venäläinen pankkiiri Dimitry Prigorodov halusi juhlia 30-vuotissyntymäpäiviään läheisimpien ystäviensä kanssa. Mies vuokrasi porukalle mökin, josta löytyi uima-allas. Alkuasetelma kuulostaa vaarattomalta, mutta väkijuomaa nautittuaan Dimitryssä heräsi huimapäinen idea. Mitä, jos hän hyppäisi veteen mökin toisen kerroksen sisäparvekkeelta? 

Dimitry päätti toteuttaa tempun. Voimiensa tunnossa syntymäpäiväsankari kuitenkin yliarvioi ponnistuskykynsä. Temppua kuvanneiden ystävien kameroihin tallentui, miten Dimitry mäjähti päin uima-allasta ympäröivää lasipaneelia ja tippui veteen sirpaleiden sekaan.

Vammoja paranneltu kahdessa leikkauksessa

Onnettomuuden seurauksena Dimitryn nivelsiteet repeytyivät eivätkä hänen vasen jalkansa ja kätensä ole toimintakunnossa. Miehen rintakehä pahoin mustelmilla. Vammoja on paranneltu kahdessa leikkauksessa.

Siltikään Dimitry ei kadu mitään. Syy tähän löytyy The Sunin mukaan videon saamasta suosiosta.

Dimitryn huolta hälventää sekin, ettei juhlija joutunut maksamaan penniäkään vuokramökin uima-altaaseen aiheutuneista vahingoista "sopimusvirheen" vuoksi.

Dimitry on jakanut videota epäonnistuneesta uimahypystään sosiaalisessa mediassa. Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

On hyvä muistaa, että tempauksen hinta olisi voinut olla paljon kovempi. Uhkarohkea uimahyppy voi pahimmassa tapauksessa johtaa selkäydinvammaan ja neliraajahalvaukseen, muistuttaa Invalidiliitto. Varomattomat sukellukset aiheuttavat Suomessa joka kesä eriasteisia vammoja. Suurin osa tapaturmaisesti vammautuneista on nuoria miehiä.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lue myös:

    Uusimmat