Venäjän jalkapallotähti lähetti seksivideoita ukrainalaiselle rakastajattarelleen – hakkerit levittivät julkisuuteen: "Minua on uhkailtu"

Venäjän jalkapallotähti Artjom Dzjubasta on levinnyt seksivideoita sosiaaliseen mediaan, kertoo Sport-Express. Taustalla ovat ukrainalaiset hakkerit.

Dzjuba oli jo kohun keskiössä vuonna 2020, kun hänestä levisi julkisuuteen itsetyydytysvideo. Kaksi vuotta aiemmin MM-viheriöllä Venäjän kotikisoissa loistanut maajoukkuekapteeni Dzjuba pudotettiin kohun takia ulos maajoukkueesta.

34-vuotiaasta Lokomotiv-hyökkääjästä levisi perjantaina julkisuuteen uusia videoita, kun ukrainalaiset hakkerit pääsivät niihin käsiksi. Dzjuban kerrotaan lähettäneen videot ukrainalaiselle rakastajattarelleen.

Videot ovat mitä ilmeisimmin nauhoitettu samaan aikaan kuin itsetyydytysvideo (2018). Dzjuba otti kohun vastaan maltillisesti, mutta myönsi tulleensa uhkailun ja kiristyksen kohteeksi.

– Nämä ovat vanhoja videoita. En ole niissä edes harmaahiuksinen. Ottakaa rauhallisesti, olen jo kääntänyt sivua ja voin hyvin. Olen saanut viime päivien aikana viestejä, joissa minua on uhkailtu ja kiristetty rahasta. En tiedä, kuka näin tekee ja miksi, Dzjuba sanoi Telegramiin jakamallaan videolla.

Venäjän pääsarjan suurseuroissa suurimman osan urastaan pelannut Dzjuba on nähty Venäjän maajoukkueessa 55 kertaa. Hän jakaa maajoukkueen parhaan maalintekijän titteliä Aleksandr Kerzhakovin kanssa 30 osumalla.

Lue myös:

    Uusimmat