Isä syötti vauvalle vahingossa chiliä ja kertoi siitä somessa – pian olivat poliisit ovella

Paul kertoi perheelleen sattuneesta "hauskasta tilanteesta" Facebookissa. Pian mies joutui järkyttymään: joku soitti hänen peräänsä poliisin.

Paul Dawson, 39, sai virkavallan luokseen vierailulle yllättävästä syystä. Yhdysvaltalainen Paul oli kertonut "hauskasta sattumuksesta" Facebookissa, mikä johti virkavallan vierailuun, kertoo Telegraph.

Syötti vauvalle vahingossa chiliä

Kaikki alkoi, kun Paul oli kumppaninsa ja viisi päivää vanhan Ben-vauvansa kanssa ulkona. Paul otti syötyään lapsen syliinsä, jotta hänen kumppaninsa Laurencia voisi syödä. Myöhemmin Paul antoi Benin imeskellä kättään, koska se rauhoitti lasta.

Paul kuitenkin unohti oleellisen asian: hän oli syönyt aiemmin sormin ruokaa, jossa oli chiliä. Ben ei ymmärrettävästi ihastunut makuun, vaan hänen kasvonsa vääntyivät erikoiseen ilmeeseen.

Kertoi sattumuksesta somessa

Paul kertoi tilanteesta myöhemmin Facebookissa.

– Ilmeisesti viisi päivää vanha vauva ei pidä siitä, että isi panee sormensa hänen suuhunsa syötyään hot wingsejä. En muuten tehnyt sitä tahallani. Lol, Paul kirjoitti.

Kaksi päivää myöhemmin Paul yllättyi toden teolla, kun poliisi saapui hänen ovelleen. Virkavalta halusi tietää, oliko Paul syöttänyt perheen vauvalle chilikastiketta.

Joku Paulin kirjoituksen lukeneista oli soittanut paikalle poliisin.

Tilanne järkytti

Paul oli tilanteesta järkyttynyt ja kyynelissä. Poliisit eivät olleet lukeneet Paulin alkuperäistä tekstiä.

– Se järkytti minua. Kävelin pois heidän luotaan sanoen "en aio edes puhua kanssanne". Sen piti olla onnellista aikaa, otin muutaman päivän vapaata voidakseni viettää aikaa tyttöystäväni ja poikani kanssa kahden, Paul sanoo.

Myöhemmin Paul kykeni jo vitsailemaan tilanteella kuvanmuokkauksen keinoin. Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Hän kokee, että poliisien kutsuminen paikalle pilasi hänen viikkonsa.

– En ole saanut anteeksipyyntöä.

Poliisilla ei tarvetta tutkia ilmoitusta enempää

Poliisit poistuivat pian paikalta. Clevelandin poliisi totesi Telegraphille, että poliisit havaitsivat vauvan olevan täysin turvassa, eikä asiaa tarvitse tutkia enempää.

Lähteet: Telegraph, Facebook

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja