Vankilasta vapautunut autovaras yritti viedä auton jo vankilan parkkipaikalta – kiikutettiin pikavauhtia takaisin

Floridalaismiehen vapaus kesti vain minuutteja.

Tampa Bay Timesin mukaan 41-vuotias Klaid Karpuzi vapautui viime tiistaina vankilasta takuita vastaan. Hän oli jäänyt kiinni autovarkaudesta paria päivää aiemmin.

Pari päivää ei Karpuzille ilmeisesti kuitenkaan riittänyt. Hän ihmetteli aikansa parkkipaikalla, kunnes päätti hypätä käynnissä olleeseen autoon.

Omien sanojensa mukaan hän ei ollut huomannut, että autossa istui kuljettaja, joka tässä tapauksessa sattui olemaan vapaalla oleva poliisi. Karpuzin tarkoitusperistä ei konstaapelilla ollut epäselvyyttä, sillä tämä kiikutti miehen takaisin vankilan muurien sisäpuolelle.

Katso alla olevalta videolta, miltä näyttää nykyaikainen autovarkaus. Lue juttu erikoisen laitteen hyödyntämisestä.

1:26

Kaksisuuntaista mielialahäiriötä sairastava Karpuzi kertoi viranomaisille uskoneensa, että auto oli parkkipaikalla häntä varten.

Autovarkaus, josta häntä alun perin syytettiin, ei mennyt kovin hyvin sekään. Tuolloinkin hän valitsi ajoneuvon, jossa oli kuljettaja sisällä eikä varkaudesta tullut lopulta mitään.

Myötämielinen tuomari vapautti Karpuzin takuita vastaan jo toistamiseen. Hän ei tiettävästi ole syyllistynyt uusiin laittomuuksiin sen jälkeen.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja