Valvot, kiroilet ja kotisi on kaaoksessa? Nämä tavat kertovat älykkyydestä

Onko teillä sotkuista? Hyvä! My Domaine -sivusto keräsi yhteen merkit, jotka kodissa voivat kertoa älykkyydestä – vaikka maalaisjärki väittäisi toista!

1. Pöytäsi on sotkuinen

Minnesotan yliopiston psykologin mukaan sekainen pöytä voi kertoa korkeasta älystä: sekainen ympäristö inspiroi murtamaan perinteiden kahleet ja luomaan uusia näkökulmia asioihin. Kaaos siis ruokkii luovuutta.

2. Vara-avaimesi on kadonnut

Kaoottiset tilat voi nähdä luovuuden lähteenä: Albert Einsteinkin oli sotkuinen tyyppi! Jos huone on sotkuinen, se auttaa myös priorisoimaan asioita: kun avaimet ovat hautautuneet postipinon alle, muistat ainakin avata postit.

3. Sisustat oudosti, omistat taidetta, joka provosoi ja kiroilet

Social Psychology Quarterly -lehdessä julkaistun selvityksen mukaan korkea älykkyys liittyy avomielisyyteen ja traditioiden kaihtamiseen. Jos koet olosi mukavaksi rumien sanojen ja mielipiteet jakavien kuvien läheisyydessä, se voi kertoa älystä, väittää Business Insider -lehden asiantuntija.

"Rumien" kuvien lisäksi kiroilu on merkki älykkyydestä. Ihmisillä, jotka käyttävät voimakkaita ilmauksia ja kirosanoja, on yleisesti ottaen laajempi ja monipuolisempi sanavarasto, joka kertoo myös korkeammasta älykkyydestä.

4. Valvot yömyöhään, herääminen on vaikeaa

Taipumus yökyöpelin elämään voi kertoa älykkyydestä, samoin kellon torkuttaminen aamuisin. 

5. Pelaat videopelejä ja nautit Netflixistä yksin

Jos viihdyt mielelläsi kotona itseksesi, se ei ole merkki laiskuudesta, vaan älystä, sillä laiskuus ja introverttius ovat älykkyyden merkkejä. Pelien pelaaminen edistää kognitiivisia taitoja. Ne auttavat vahvistamaan sosiaalista muistia, päättelykykyä, navigointia ja havainnointikykyä.

Lähde: Mydomaine.com

***

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja