Valtteri Bottaksen kilpailun pilannut Max Verstappen puolustautui jyrkästi: "En voinut nähdä häntä"

Max Verstappen oli monessa mukana Monacon osakilpailussa. Toisena ruutulipulle ajanut Verstappen sai aikarangaistuksen osuttuaan Valtteri Bottaksen kanssa varikkosuoralla, joten hän putosi lopulta neljänneksi.

Kolmantena kisaan startannut Verstappen haastoi Bottaksen röyhkeästi jo avausmutkassa, mutta suomalainen piti pintansa. Hollantilainen pääsi kuitenkin Bottaksen ohi varikkopysähdyksen aikana.

Red Bull päästi Verstappenin vaarallisesti Bottaksen eteen. Verstappen kiihdytti Bottaksen rinnalle ja osui suomalaisen kylkeen. Bottas koki tilanteessa rengasrikon ja joutui tulemaan uudestaan varikolle. Verstappen kielsi nähneensä Bottasta kyseisessä tilanteessa.

– Se oli ainoa mahdollisuutemme mennä edelle. Talli päästi minut matkaan, mutta en tiennyt Valtterin olevan vieressäni, koska en voinut nähdä peilistäni, Verstappen puolustautuu.

– Tunsin, kun osuimme yhteen ja liikuin vasemmalle, mutta se oli liian myöhäistä. Se oli harmillista, en olisi halunnut osua. En voinut nähdä häntä, Verstappen jatkaa.

Tuomaristo lätkäisi Verstappenille lopulta viiden sekunnin aikasakon, jonka myötä toisena maaliviivan ylittänyt Verstappen putosi neljänneksi.


Lue myös:

    Uusimmat