Valioliigatähti kolaroi superautonsa – kylmänviileä kuitti heti onnettomuuden jälkeen

Saksalaissyntyinen palloilija selvisi säikähdyksellä ajettuaan ulos tieltä lähes 200 000 punnan urheiluautollaan.

Valioliigan hallitsevan mestarin Leicester Cityn riveissä pelaava Jeffrey Schlupp menetti urheiluautonsa hallinnan kaatosateen kastelemalla moottoritiellä. Schluppin Lamborghini Aventador ajautui ulos tieltä ja törmäsi puuhun.

190 000 punnan Lamborghini kärsi pahoja vaurioita, mutta 23-vuotias tähtipelaaja selvisi ilman vakavia vammoja. Silminnäkijän mukaan Schlupp oli onnekas selvitessään hengissä.

– Auton katto painui sisään kohdasta, jossa hänen päänsä oli. Jos hän olisi ollut yhtään pitempi, se olisi ollut siinä, silminnäkijä kertoi The Sunille.

Saksassa syntynyt, mutta Ghanaa maajoukkuetasolla edustava Schlupp ei vähästä hätkähtänyt, sillä miljoonaomaisuuden futiksella tienanneella miehellä ei ole autoista puutetta.

– Ei minua haittaa. Minulla on kolme muutakin autoa, joista valita, Schluppin kerrotaan tokaisseen onnettomuuspaikan raivaajille.

Schluppin tallista tosiaan löytyy romutetun Aventadorin lisäksi myös Range Rover Sport, mestaruudesta lahjaksi saatu BMW i8 sekä Mercedes-Benz, jonka tarkka malli ei ole tiedossa.

Lähde: The Sun

***

Bayern-tähdet saivat tuliterät Audit 7:00

Lue myös:

    Uusimmat