Mainos

Vakavasti sairaan pikkupojan hellyttävä unelma toteutui – sai viettää päivän roskakuskina

Vanhemmat toivovat, että yllätyksen avulla vakavasta sairaudesta kärsivä pikkupoika voisi edes hetkeksi unohtaa rankat hoidot ja keskittyä olemaan onnellinen. 

Tiistaina kalifornialaisen pikkupojan unelma kävi toteen, kun roska-auto kurvasi koulun pihalle. Vakavaa aineenvaihduntasairautta, kystista fibroosia sairastava 6-vuotias Ethan yllätettiin toden teolla, kun hän pääsi oppituntien sijasta viettämään päiväänsä roskakuskina.

Yllätyksen avulla voimia arkeen

Pojan haave päätettiin toteuttaaa, jotta hän voisi edes hetkeksi unohtaa sairautensa ja sen vaatimat hoidot. Kystinen fibroosi on aineenvaihduntasairaus, joka vaikuttaa keuhkoihin, haimaan, maksaan ja suolistoon. Poikaa lääkitään aamuin illoin keuhkojen ja ruoansulatuksen toimintojen takaamiseksi.  

– Tämän avulla hän pystyi tekemään jotain mitä rakastaa, mutta myös unohtamaan hetkeksi kaikki ne ikävät rutiinit, jotka pitävät hänet terveenä, äiti kertoo.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Äiti toivoo, että yllätyksen avulla poika saisi lisää voimia ja jaksamista arkeensa. 

Poika rakasti päivän jokaista hetkeä 

Yllätys onnistui, ja vakava sairaus ei näyttänyt vaivaavan poikaa lainkaan, kun hän pääsi pukemaan heijastinliivit ylleen. Roskakuski on äidin mukaan ollut pojan unelma-ammatti jo aivan pienestä pitäen, ja hän syöksyy aina ikkunaan kuullessaan roska-auton äänen. 

– Hänen kasvoilleen syttyi valo, kun hän näki roska-auton. Hän ei voinut uskoa sitä, pojan äiti Erin Dean kertoo.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Roska-auto ajoi juhlallisesti poika kyydissään ohi hallintorakennusten ja palolaitosten. Poika oli ajelusta innoissaan ja hymyili leveästi koko matkan.

Äidin mukaan päivä merkitsi pojalle todella paljon, ja hän rakasti selvästi sen jokaista minuuttia. 

Lähde: Today 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.