Vaimo pisti miehensä myyntiin eBayhin – lähtöhinta ei päätä huimaa

Vaimo pisti miehensä myyntiin, eikä edes vaatinut kovaa summaa aviopuolisostaan. 

Parisuhde ottaa joskus koville, ja moni saattaa pohtia, miten saisi helpoimmin ärsyttävän puolison ulos kodista.

Eräs Saksan Hampurissa asuva vaimo päätti kokeilla huutokaupata aviomiehensä eBay-sivustolla. Dorte L -nimeä käyttänyt vaimo päätyi ratkaisuun joulunpyhien aikana, uutisoi The Times.

Kovin kallista hintaa nainen ei miehestään vaatinut, sillä hän asetti lähtöhinnaksi vaatimattomat 18 euroa. Hän kertoo 18 olevan onnennumeronsa.

40-vuotias Dorte kertoi ilmoituksessa olevansa kyllästynyt kumppaninsa negatiivisuuteen, ja huolimatta seitsemän vuoden avioliitosta kokevansa, etteivät he enää kuulu yhteen.

"Haluaisin luopua aviomiehestäni, neuvottelen mielelläni hinnasta. Mutta ei vaihtokauppoja. Lähettäkää kyselyt sähköpostilla", nainen kirjoitti ja totesi, että miehen voisi noutaa joulupäivänä, jotta tämän voisi "koeajaa" tapaninpäivänä.

"Paljon positiivista palautetta"

Ilmoituksen nainen oli otsikoinut sanoilla "aviomies, käytetty". Ilmoitusta koristi kuva pariskunnan joulukuusesta. Saksalaisen Hamburger Abendblattin mukaan ilmoitus poiki useita vastauksia, mutta ei konkreettisia tarjouksia. Tämä ei haitanne vaimoa, sillä ilmoitus paljastui vitsiksi.

– Ilmoitus otettiin hyvin vastaan. Sain paljon positiivista palautetta ja joku lähetti minulle paljon hymyileviä hymiöitä. En halunnut saada aikaan draamaa. Tein sen vain huvin vuoksi, nainen kertoi lehdelle.

Dorte paljasti myös, ettei aviomiehellä itsellään ollut mitään tietoa ilmoituksesta.

Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun aviopuolisosta yritetään päästä eroon myyntisivuston kautta. Viime syksynä eräs brittimies kaupitteli "käytettyä" tyttöystäväänsä ja vuonna 2016 eräs aviomies myi hänkin vaimoaan käytetyksi mainostettuna, kun ei saanut tältä tarpeeksi huomiota sairastaessaan.

Lähteet: The Times, Mirror

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja