Mies laittoi "käytetyn" tyttöystävän myyntiin törkeällä ilmoituksella – lopputulos yllätti: "Minua pommitettiin viesteillä kaikkialta"

Miehen törkeä nettimyynti-ilmoitus tyttöystävästä keräsi paljon huomiota, mutta sai jopa sata ihmistä tarjoamaan tuhansia euroja englantilaisnaisesta, kertoo Mirror.

Katso yltä video naisesta, joka tienaa käymällä treffeillä!

Englantilainen Dale Leeks, 34, päätti tehdä pilan kumppanilleen Kelly Greavesille, 37, jonka kanssa hän oli ollut yhdessä melkein vuoden. Mies laittoi naisystävänsä myyntiin eBay-verkkokauppasivustolle – varsin epäimartelevalla ilmoituksella.

Dave muun muassa listasi Kellyn osastolle "osiksi tai ei toimi", varoitti "jatkuvasta valitusäänestä" ja vertasi tätä jopa vanhaan autonrämään, jossa oli kulumisen merkkejä ja jonka "peräpäät vuosivat".

Pieni vitsi riistäytyi kuitenkin nopeasti käsistä.

"Minua pommitettiin viesteillä kaikkialta"

– Sen jälkeen, kun laitoin sen eBayihin, minä vain jatkoin sille nauramista ja hän [Kelly] kysyi, mille nauran. Kerroin hänelle, että olin laittanut hänet myyntiin eBayihin ––, Dave kertoo Mirrorille.

– Ensin hän luuli, ettei kukaan näkisi sitä ja ettei sillä olisi väliä. Mutta kun me menimme ulos illalliselle sinä iltana, minua pommitettiin viesteillä kaikkialta Euroopasta ja jopa kaukaisista paikoista kuten Yhdysvalloista ja Australiasta. –– En oikeastaan kertonut hänelle sitä mittakaavaa, johon se oli paisunut.

Ensin tarjouksia oli tullut Daven ystäviltä, joiden läsnä ollessa hän oli pilan toteuttanut. Ilmoitus kuitenkin levisi paljon laajemmalle. Vain 24 tunnissa Kellyn myynti-ilmoitus oli saanut 81 000 näyttökertaa.

Naisesta oli annettu jo yli 100 tarjousta, joista korkein kohosi 70 200 puntaan.

Daven saamissa viesteissä muun muassa kyseltiin, jos mahdolliset ostajat voisivat viedä Kellyn ”koeajolle” sekä kuinka monia ”aikaisempia omistajia” tällä oli ollut.

"Olisin itkenyt joko Lamborghinissa tai Ferrarissa"

Kelly ei ollut pitänyt pilasta aluksi, mutta kun tarjoukset alkoivat kohota, alkoi nainen itsekin miettiä, paljonko hänestä oltiin valmiita maksamaan.

EBay kuitenkin poisti ilmoituksen 24 tunnin jälkeen, sillä yrityksen säännöissä kielletään ihmisten osien ja jäännösten myynti.

– En tiedä, kuinka korkealle se [hinta] olisi voinut mennä, jos sitä ei oltaisi otettu pois. Toivoin, että se olisi voinut mennä miljooniin, Dave sanoo.

Kun Kelly oli kysynyt, mihin hintaan mies olisi tämän todella myynyt ja olisiko hän ollut harmistunut, jos hänet olisi oikeasti ostettu, oli Dave vastannut leikkisästi:

– Olisin ollut harmistunut, mutta olisin itkenyt joko Lamborghinissa tai Ferrarissa, mikä olisi tehnyt siitä paljon miellyttävämpää.

Myös toinen brittimies on aiemmin pilaillut samalla tavalla – lue lisää: Vaimo raivostui: Aviomies yritti myydä häntä eBayssa

Lähde: Mirror

Lue myös:

    Uusimmat