Uutistoimittaja Juliana raportoi varastetun koiran tapauksesta – sitten samainen koira ilmestyi paikalle: "Mikä edes on tämän todennäköisyys?"

Uutistoimittaja Juliana Mazza oli raportoimassa varastetun koiran tapauksesta, kun hän yllättäen huomasi saman koiran lähistöllään. Reportterin toiminnan ansiosta koira pääsi palaamaan kotiin!

Uutistoimittaja joutui erikoisen tilanteen eteen havaittuaan tutunoloisen koiran kesken juttukeikan. 7News-kanavan toimittaja Juliana Mazza oli Massachussetsissa raportoimassa noin vuoden ikäisen, varastetun Titus-koiran tapauksesta, kun hän yllättäen havaitsi kyseisen koiran lähistöllä.

"Mikä edes on tämän todennäköisyys? "

Koiran havaittuaan Juliana huomasi, että talutushihnan päässä vaikutti olevan varkausuutisesta tutun henkilön kuva.

– Mikä edes on tämän todennäköisyys? Kuvaajani John ja minä olimme kuvaamassa varastetun koiran tarinaa Cambridgessä, kun huomasimme sen samaisen koiran [josta raportoimme], Juliana kertoi someseuraajilleen.

"Tajusin, että olemme juuri löytäneet koiran, joka oli ilmoitettu varastetuksi..."

Juliana lähestyi koiraa ihastellen ja silitti sitä.

– Siinä minä viittilöin kuvaajallemme Johnille, että hän alkaisi kuvata, kun tajusin, että olemme juuri löytäneet koiran, joka oli ilmoitettu varastetuksi, Juliana kuvasi tilannetta.

– Kysyimme mieheltä muutaman kysymyksen, ja hän myönsi vieneensä koiran.

Katso myös: Melkoinen tilanne tämäkin! Koira varasti mikrofonin toimittajalta kesken suoran lähetyksen. Juttu jatkuu videon alla.

Varas selitti tilanteen "väärinkäsitykseksi"

Koiran vienyt mies kertoi, että kyseessä on "väärinkäsitys". Virkavalta ei kuitenkaan uskonut selitystä, sillä mies oli pitänyt vierasta koiraa hallussaan vuorokauden ilmoittamatta asiasta kellekään.

Tituksen omistajan puhelinnumero oli saatavilla sen pannassa, mutta 29-vuotiaan miehen mukaan puhelin, jolla hän yritti tähän numeroon soittaa, oli rikki.

Omistaja kiitollinen

Koiran vienyt 29-vuotia mies pidätettiin. Titus pääsi palaamaan omistajansa luo. Omistaja kiittelee mediaa siitä, että sai lemmikkinsä takaisin.

– Minä ja John olemme kiitollisia, että olimme oikeassa paikassa oikeaan aikaan, Juliana sanoo.

– Tämä oli hulluin päiväni töissä, Juliana kuvaili Instagramissa.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Katso myös: Varo vaaraa! Näin luot kodistasi turvallisen myös lemmikille:

Varo vaaraa! Näin luot kodistasi turvallisen myös lemmikille 1:59

Lue myös:

    Uusimmat