Irlannin presidentin koira varasti show'n suorassa tv-lähetyksessä – halusi saada omistajansa huomion hinnalla millä hyvänsä

Irlannin presidentin koiranpentu varasti valokeilan kesken arvovaltaisen omistajansa televisiohaastattelun viime sunnuntaina.

Irlannin presidentti Michael D. Higgins oli antamassa haastattelua RTÉ News -kanavalle Dublinissa, kun hänen berninpaimenkoiransa Misneach varasti huomion. Koomisesta tilanteesta uutisoivat useat mediat, kuten Irish Central ja Huffpost.

Misneach on seitsemän kuukautta vanha, eli vasta pentu. Kokonsa puolesta kaveri on jo kuitenkin ihan ison koiran mitoissa. Se muutti presidentin luokse maaliskuussa. Nimi Misneach tarkoittaa suomeksi rohkeutta. 

Sillä välin, kun presidenttiä haastateltiin, teki huomionkipeä Misneach kaikkensa saadakseen omistajaltaan kunnon rapsutuksia.

Video ihastutti katsojia

Irlannin presidentin virallinen TikTok-tili julkaisi videon hassusta tilanteesta ja siitä on tykännyt jo yli 60 000 käyttäjää.

Daily Mailin mukaan video on ihastuttanut monia sen nähneitä sosiaalisessa mediassa.

– On erittäin selvää, että tuo koira on täysin korviaan myöten rakastunut omistajaansa, eräs käyttäjä kommentoi videota.

– Niin aito ja luonnollinen suhde omistajan ja lemmikin välillä, kommentoi toinen.

– Liian söpöä, sanoi kolmas.

Presidentillä on kaksi berninpaimenkoiraa, Misneach ja tätä vanhempi koirakaveri Bród. Higginsin saman rotuinen koira Síoda kuoli viime vuonna. 80-vuotiaalla presidentillä on ollut berninpaimenkoiria jo 19 vuoden ajan. Hän käy joka aamu niiden kanssa aamukävelyllä.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Video: KameraOne/ÁRAS AN UACHTARÁIN (OFFICE OF THE PRESIDENT OF IRELAND)  

Lue myös:

    Uusimmat