Uutiset taskuun ja tablettiin entistäkin monipuolisemmin - MTV Uutiset uusii sovelluksensa

MTV Uutiset uudistaa mobiilisovellustaan. Uutisten mobiilikulutus on rajussa kasvussa ja MTV:n sovelluksen uudet ominaisuudet helpottavat sisällön muokkaamista itselle sopivaksi.

Kuluttajat lukevat ja katsovat uutisensa entistä useammin liikkeellä ollessaan.

– Meilläkin on juttuja, joiden kulutuksesta jo reilusti yli puolet tulee eri mobiililaitteista, kertoo tuotepäällikkö Annika Brander MTV:ltä. 

Mobiilikäyttäjiä pyritään nyt palvelemaan entistäkin paremmin ja henkilökohtaisemmin MTV Uutiset -sovelluksen uusilla ominaisuuksilla.

– Kuluttajilta on tullut paljon toiveita siitä, että sovellusta olisi hyvä päästä personoimaan ja vaikuttamaan perusnäkymään. Tarkoituksemme onkin tehdä tuotekehitystä aidosti kuluttajien näkövinkkelistä, Brander kertoo.

Uudistus tuo käyttäjälle mm. mahdollisuuden valita mieleisensä pääaiheet sovelluksen aloitussivulle. Jos kiinnostuksen kohteena ovat vaikkapa vain perinteiset uutiset, ne voi nostaa tärkeimmäksi. Jos taas niiden lisäksi haluaa erityisesti pysyä ajan tasalla kuninkaallisten edesottamuksista tai tuoreimmista urheilu-uutisista, sekin onnistuu uuden personointiominaisuuden myötä.

Sovellusta pääsee muokkaamaan mieleisekseen sovelluksen valintojen kautta. Personointi on saatavilla jo nyt iOS eli Apple-laitteisiin, Windows Phone-versio on tarkoitus päivittää vielä syyskuun aikana ja Android-versio hieman myöhemmin syksyllä.

Seuraava kehitysvaihe on sekin jo työn alla.

– Seuraaviin versioihin lisäämme ominaisuuden, jossa käyttäjä pääsee valitsemaan aiheet, joista haluaa uutisilmoitukset eli push-viestit. Tämä on tulossa vielä tämän vuoden puolella, Brander paljastaa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja