Uutisankkuri sivalsi Donald Trumpia suorassa lähetyksessä – vilpittömästä reaktiosta nettihitti: "Se kiusallinen hetki, kun..."

Uutisankkuri Cheryl Willsin reaktio Donald Trumpista kertovaan uutiseen on herättänyt paljon kiitosta sosiaalisessa mediassa.

Sosiaalinen media on yhtynyt ylistämään Spectrum News NY1 -kanavan uutisankkuria Cheryl Willsiä siitä, kuinka ankkuri vastasi – tai oikeastaan jätti vastaamatta Yhdysvaltojen presidentti Donald Trumpia koskevaan uutisointiin. 

Maanantaina 22. heinäkuuta kanavalla esitettiin uutinen siitä, kuinka Trump oli yllättäen ja ennalta ilmoittamatta päätynyt vierailemaan eräissä häissä golfklubillaan New Jerseyssa. 

Vastavihityt kuvailevat kumpikin olevansa vahvoja sekä ylpeitä Trumpin kannattajia. He kertoivat myös antamassaan haastattelussa lähettäneensä presidentille aiemmin kutsun häihinsä, toivoen että tämä päättäisi saapua paikan päälle juhlimaan parin onnea. 

Uutisista napatussa pätkässä näkyy, kuinka Willsin ankkurikollega Anthony Pascale kertoo aiheesta samalla, kun video Trumpin vierailusta pyörii ruudulla katsojille. Pascale päätti juontonsa tekemällä Willsille kepeän toteamuksen. 

– On myönnettävä, että oli aika siistiä että hän meni käymään siellä, Pascale totesi hymyillen ja Willsiä katsoen. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Pascale ei kuitenkaan saanut vastausta lausahdukseensa, sillä Wills jatkoi tyynesti eteenpäin muihin aiheisiin kommentoimatta asiaa millään tavalla. 

Useat Twitterin käyttäjät riemastuivat Willsin välinpitämättömästä reaktiosta ja pohtivat kuumeisesti, mitä ankkurilla on mahtanut olla tuon hetken aikana mielessään. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Se kiusallinen hetki, kun odotat toisen komppaavan sinua ja sen sijaan saat..., eräs Twitterin käyttäjä huomautti. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Oppitunti siitä, kuinka toteutetaan "joka tapauksessa". 

Wills ei ole itse kommentoinut tapausta. Trump on viime aikoina ollut tiukan arvostelun kohteena, sillä presidentti muun muassa kehotti vastikään neljää kongressin naispuolista edustajaa "palaamaan takaisin kotimaahansa ja auttaa korjaamaan rikkonaiset sekä rikollisuuden pilaamat paikat, joista he ovat kotoisin". 

Lue myös:

    Uusimmat