Vogue-ikoni Anna Wintourilta kysyttiin Melania Trumpin tyylistä – päätoimittajan vastaus huvittaa somessa: "Melania kuka?"

Anna Wintour ei ole vakuuttunut Yhdysvaltojen ensimmäisen naisen Melania Trumpin tyylistä. 

Yhdysvaltojen presidentti Donald Trumpin puoliso Melania Trump on jatkuvasti suurennuslasin alla siitä, mitä hän tekee, miten hän käyttäytyy sekä erityisesti kuinka hän pukeutuu. Trumpin kannattajat ovat tasaiseen tahtiin esittäneet valituksiaan siitä, kuinka 49-vuotias Melania Trump on saanut osakseen töykeää kohtelua legendaarisen muotilehti Voguen osalta sen jälkeen, kun hänestä tuli Yhdysvaltojen ensimmäinen nainen. 

Sloveniasta kotoisin oleva Melania Trump, joka on entinen malli, esiintyi Voguen kannessa vuonna 2005 hääpuvussaan mentyään naimisiin Donald Trumpin kanssa. Hänen edeltäjänsä, Yhdysvaltojen edellinen ensimmäinen nainen Michelle Obama on esiintynyt Voguen kannessa kolme kertaa. 

Voguen ikoninen päätoimittaja Anna Wintour kertoi hiljattain antamassaan haastattelussa, että hän pitää Obaman tyyliä suuremmassa arvossa kuin Trumpin. Wintour totesi muun muassa Obaman olevan mitä parhain lähettiläs, joka Yhdysvalloilla voi olla, niin muodin kuin muidenkin asioiden suhteen. 

Haastattelussa Wintourilta yritettiin jatkuvasti kysyä Melania Trumpin tyylistä, mutta päätoimittaja väisti utelut puhumalla ainoastaan Michelle Obamasta. Kun Wintourilta kysyttiin esimerkiksi siitä, mitä mieltä tämä oli Trumpin asuvalinnoista Iso-Britannian edustusmatkalla, Wintour puhui ainoastaan Obamasta. 

– Mielestäni ensimmäinen nainen Michelle Obama oli todella upea kaikissa valinnoissaan, joita hän teki muodin suhteen. Hän tuki nuoria amerikkalaisia suunnittelijoita. Hän tuki suunnittelijoita tosiaan ympäri maailman. 

Haastattelija muistutti Wintouria siitä, ettei Obama kuitenkaan ole tällä hetkellä istuva ensimmäinen nainen, ja yritti jälleen udella, mitä mieltä Wintour on Melania Trumpista. 

– Minulle hän (Obama) on se esimerkki, jota ihailen. 

Lopuksi haastattelija yritti vielä kysyä Wintourilta auttaisiko hän presidentti Donald Trumpia, mikäli hän pyytäisi joskus muotineuvoja. 

– En usko, että hän soittaisi, Wintour vastasi lyhykäisyydessään. 

Wintourin haastattelu nousi pian puheen- sekä huvituksen aiheeksi sosiaalisessa mediassa. Useat kuuntelijat olivat laittaneet merkille Wintourin sulavan väistelytaktiikan kysymyksissä, jotka koskivat Melania Trumpia. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Anna oli ihan, että "Melania kuka?", eräs käyttäjä huomioi itkunauruemojin kera. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Ylväyden määritelmä. Wintour on pahin. 

Wintour vihjaili huhtikuussa, että hän saattaa näyttää kantansa siten, ettei hän kutsu istuvaa ensimmäistä naista poseeraamaan Voguen kanteen. Valkoisen talon lehdistöpäällikkö Stephanie Grisham kommentoi asiaa tuolloin kovasanaisella tiedotteella. 

– Voguen kannessa oleminen ei määrittele rouva Trumpia, hän on ollut siinä, tehnyt sen kauan ennen kuin hänestä tuli ensimmäinen nainen, Grisham kommentoi.

– Hänen roolinsa Yhdysvaltojen ensimmäisenä naisena ja kaikki mitä hän tekee on paljon tärkeämpää kuin pinnallinen kansikuva. Tämä vain osoittaa edelleen, kuinka vääristynyt muotilehtiala on ja osoittaa, kuinka pikkumainen Anna Wintour on. 

Lähde: Yahoo!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja