Uusi Love Island -komistus saa sinkkukaunottaren innostumaan – vastaa naisen ihannemiestä!

First Look 03.09.2021 1:42
Katso esimakua illan jaksosta!

Love Island Suomi -villassa perhoset lentelevät mahassa. 

Love Island Suomi -sarjan perjantaina nähtävässä jaksossa saarella on ihastusta ilmassa. Eelin ja Sallin välillä kipinöi ja saarelle saapuva uusi sinkkumies Mikko saa kuhinaa aikaan villan naisissa.  

Tähän mennessä villan miehet ovat sytyttäneet Rosassa korkeintaan huoneenlämpöisiä fiiliksiä. Mikon tulo myllää naisen tunteita ja hän hehkuu innosta. Mikko on juuri sitä, mitähän etsii. Hän on tatuoitu, sporttinen ja kuinka ollakaan, Mikon unelmien nainen on aivan kuin Rosa itse.

Kaikki naiset riemastuvat uutisista ja ovat iloisia Rosan puolesta. Myöhemmin Rosan tunteet saavat lisää pökköä pesään, kun Mikko valitsee hänet treffiseurakseen.

Jaksossa myös Niina ja Muhamed tuskailevat kommunikaatio-ongelmien keskellä. Muhamed on pistänyt merkille, että Niina on rennompi muiden kanssa ja lopettaa hassuttelun hänen saapuessa paikalle.

Niina vastaa, että häntä vain jännittää Muhamedin seurassa. Huvimajassa Niina selvittää, että jännityksen syynä on se, että Muhamedin puheenaiheet ovat välillä liian syvällisiä hänelle. Niina tuntee olonsa tyhmäksi Muhamedin seurassa, koska ei osaavastata hänen kysymyksiin mitään järkevää. Tätä hän ei kuitenkaan halua kertoa Muhamedille.

Katso esimakua illan jaksosta ylhäällä olevalta videolta!

Love Island Suomen kolmas tuotantokausi maanantaista lauantaihin klo 21 alkaen AVAlla ja klo 20 mtv-palvelussa. Jaksot kuvataan vain vuorokautta aiemmin.

Love Island Suomen edelliset tuotantokaudet sekä Love Island UK:n näet mtv-palvelussa!

Lue myös:

    Uusimmat