Uusi emojisarja juhlistaa kaikenväristä rakkautta – kiitos kuuluu Tinderille

1:11
Katso, millaisia emojeita vuosi 2019 tuo tullessaan!

Uudet emojit muistuttavat, että rakkaus ei katso ihonväriä.

Unicode Consortium esitteli jo helmikuussa vuodelle 2019 kaavailtuja emojeita. Mukana oli käsistään toisiaan pitäviä pareja eri ihonväreillä.

Nyt on varmistunut, että monikulttuuriset suhteet saavat siunauksensa emojien muodossa. Kaikesta tästä saamme kiittää Tinderiä, kertovat muiden muassa Mashable sekä Men’s Health.

Vuonna 2018 Tinder aloitti #RepresentLove-kampanjan, jonka tarkoituksena oli saada oma emoji pariskunnille, jotka eivät ole iholtaan samanvärisiä.

Vuoden aikana kampanjan asian puolesta oli valmis allekirjoittanut yli 50 000 ihmistä. Tämä sai Unicode Consortiumin hyväksymään sen tosiseikan, että emojia todella tarvittaisiin.

Emojit ovat tärkeitä symboleja

Tinder kertoo tiedotteessaan käynnistäneensä kampanjan, sillä ”erirotuiset parit ovat kärsineet läpi historian saadakseen hyväksyntää ja edustusta, ja emojit ovat sekä kirjaimellisesti että kuvaannollisesti tärkeitä symboleja”.

Tinder on aiemmin omassa tutkimuksessaan huomannut, että sen tarjoama sovellus on lisännyt eri etnistä alkuperää olevien ihmisten tapailua ja avioliittoja.

Jos kuva ei näy, voit avata sen tästä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja