Uskomatonta, näin naiset saavat tahtonsa läpi!

Yli puolet brittinaisista käyttää naisellisia avujaan saadakseen haluamansa. Uusi kysely paljastaa, että naiset myös onnistuvat tässä.

Yli 50 prosenttia brittinaisista myöntää uudessa selvityksessä käyttävänsä naisellisia keinoja jokapäiväisessä elämässään saadakseen haluamansa. Confused.comin tekemä kysely otti selvää sukupuolten välisistä eroista ja kyselyssä paljastuikin, että naiset saavat miehiä todennäköisemmin haluamansa yksinkertaisesti sukupuolensa vuoksi.

Kysely – johon otti osaa 2000 ihmistä – paljastaa, että naiset hyötyvät sukupuolestaan niin tien päällä, työpaikalla kuin parisuhteessakin.

Kysymykseen 'Annatko todennäköisemmin tietä autoilijalle, jos tämä on viehättävä?' vain 16 prosenttia naisista vastasi kyllä verrattuna 42 prosenttiin miehistä.

Yli puolet naisista myönsi, että he ovat flirttailleet saadakseen haluamansa arkipäiväisessä elämässään. Melkein kolmannes naisista myönsi myös käyttäneensä seksiä palkintona parisuhteissaan.

Myös työpaikoilla sukupuolesta on hyötyä. Viidennes naisista myönsi flirttailleensa työpaikalla saadakseen suosivaa kohtelua.

Tästä näyttää myös olevan hyötyä. Kun kysyttiin johtavassa asemassa olevilta, kuinka he tekevät rekrytointia, 39 prosenttia miehistä myönsi palkanneensa ehdokkaan sen perusteella, kuinka viehättävänä he tätä pitivät. Vain 26 prosenttia naisista myönsi tehneensä samaa. 43 prosenttia näistä miehistä ja 40 prosenttia naisista kertoi myös aloitteensa suhteen kyseisen henkilön kanssa.

57 prosenttia vastanneista myönsi myös suosivansa viehättäviä työntekijöitä.

Kohteletko sinä viehättäviä ihmisiä eri tavalla? Kommentoi!


LUE MYÖS:


AVA

Lähde: femalefirst.co.uk

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja