Mainos

Uskomaton kohtaaminen ruokakaupassa – miehen teko mullisti köyhän teinin elämän

Uskomaton tositarina osoittaa, että elämä voi muuttua yhdessä hetkessä.

Matt White ei odottanut mitään erikoista tapahtuvan, kun hän lähti rutiininomaiselle kauppareissulle, Memphisissä, Tenneseessä. Elämällä oli kuitenkin tarjota jotain yllätyksellistä.

Love What Matters -sivuston jakamassa päivityksessä White kertoo törmänneensä teini-ikäiseen Chauncy Jones Blackiin kaupassa. Black kysyi mieheltä, olisiko mahdollista, että tämä ostaisi pojalle donitseja, jos vastapalveluksena hän auttaisi kantamaan miehen ostokset autolle.

– Hän näytti olevan häpeissään, nälkäinen ja rikki, White kirjoittaa.

White olikin välittömästi liikuttunut ja surullinen teinipojan selkeästä epätoivosta. Niinpä mies suostui tarjoukseen. Kuultuaan että Black ja hänen äitinsä asuivat äärimmäisessä köyhyydessä ja joutuivat selviämään hyvin vähällä ruoalla, White päätti ostaa kaksikolle tarpeeksi ruokatarvikkeita koko jääkaapin täyttämiseen. Mies osti muun muassa muroja, pakastevihanneksia, pizzoja, pastaa, maapähkinävoita, maitoa, mutta myös saippuaa ja hammasharjat.

Poika kertoi auttajalleen saavansa koulussa pelkkiä kymppejä ja yrittävänsä saada töitä, jotta voisi auttaa äitiään vuokran maksamisessa. Hän unelmoi, että olisi jonain päivänä niin varakas, että voisi itse auttaa naapuruston vähävaraisempia.

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Liikuttunut White antoi pojalle kyydin kotiin ja astuessaan sisään havaitsi, että perhe oli todellakin erittäin köyhä. Heillä ei ollut edes sänkyjä ja jääkaappi ammotti tyhjyyttään. 

– Kun tyhjensimme ruokakasseja keittiössä, saatoin nähdä toivon palaavan Chauncyn silmiin. Hän tiesi, ettei olisi enää nälkäinen. Hän näytti taas lapselta, White kirjoittaa.

Eikä auttaminen siihen loppunut. Kun tieto teinin elinolosuhteista levisi laajemmalla, muutkin halusivat auttaa. White loi perheelle GoFundMe-sivustolle keräyksen, jonka avulla perheelle on kerätty jo yli 15 000 dollaria. Lisäksi lukuisat ihmiset tarjosivat apuaan huonekalujen, lahjakorttien ja muun avun muodossa.

Video: Mitä köyhät lapset tekevät kesällä?

16:48

Lähde: SF Globe

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.