Mainos

Urheilu ei ole vain hoikkien yksinoikeus – Niken uudessa kampanjassa mukana kaiken kokoisia malleja

Urheiluvaatteita valmistava Nike on tehnyt historiaa urheiluliivejä mainostavan promootiokampanjansa kanssa. Toisin kuin tähän asti, nyt urheiluliivejä mainostavan kampanjan keulakuvina nähdään erikokoisia.

Tähän asti hoikat vartalot ovat hallinneet urheiluvaatemainoksia, mutta nyt Nike Woman on julkaissut kuvia kaikenlaisista naisista urheiluvaatteet yllään. Vaikka kyseessä on vain muutama kuva, ne ovat tehneet lukuisat ihmiset ikionnellisiksi. Maininnan arvoisen kampanjasta tekee myös se, että Nike ei missään yhteydessä maininnut kyseisten mallien olevan pluskokoisia.

– Oikeanlaiset liivit ovat välttämättömiä urheilussa. Oikea tai väärä istuvuus voi joko parantaa tai laskea suorituskykyä, kertoo Niken Senior Designer Jamie Lee.

Hän kertoo heidän tekevän kaikkensa, jotta liivit istuisivat hyvin kaikille urheilijoille.

Yleisö hurmioitunut kuvista

Kuvat ovat herättäneet sosiaalisessa mediassa paljon positiivisia kommentteja, ja monet naiset ovat kertoneet kuvien auttavan heitä hyväksymään paremmin itsensä. Yrityksen kannalta kampanja on onnistunut täydellisesti, sillä useat ihmiset ovat kommentoineet ryhtyvänsä kannattamaan jatkossa kyseisen yrityksen tuotteita.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kampanjan suosituimmaksi kuvaksi on noussut newyorkilaismalli Paloma Elsesserin kuva, jossa pluskokoinen malli esittelee urheiluliivejä pitäen käsiään päänsä yläpuolella. Kuva esittelee yrityksen mukaan ainoaa oikeaa tapaa kokeilla, ovatko liivit oikean kokoiset. Toinen pluskokoinen malli Claire Fountain esittelee kuvissaan notkeita joogaliikkeitä. Kuvat viestittävät, että urheilu ei ole ainoastaan hoikkien yksinoikeus. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Vaikka suurin osa yleisöstä onkin innoissaan tästä maailmaa hieman mullistaneesta kampanjasta, kaikkia se ei miellytä tarpeeksi. Eräs asiakas kertoo olevansa pettynyt siihen tosiasiaan, että urheiluliivien koot loppuvat jo E-kuppiin. 

Video: Tiesitkö, että huulikiilto on helppo valmistaa myös itse? Katso videolta helppo ohje.


Lähde: USMagazine

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.