Mainos

Unohda ainaiset tipattomat! Tee vaihteeksi oikeasti innostavia uudenvuodenlupauksia

Mitä, jos unohtaisit ainaiset tipattomat, laihdutukset ja kuntosalilupaukset? Uudenvuodenlupaukset voivat olla myös hauskoja ja oikeasti innostavia, vinkkaa Buzzfeed-sivusto.

 1. Etkö jaksa lähteä kaikenlaisiin illanistujaisiin, kissanristiäisiin tai baarireissuille? Sano ”en tahdo” sen sijaan, että keksisit hätävalheita ja väittäisit olevasi sairaana.
 2. Onko lukemasi kirja tai katsomasi elokuva kuolettavan tylsä? Lopeta se kesken. Kukaan ei pakota sinua tuhlaamaan elämääsi surkeaan viihteeseen!
 3. Jätä viikonloput täysin tyhjiksi. Kun isäsi tiukkaa, mikset aio tulla kotiin käymään, sano, että aiot olla tekemättä mitään, ja nauttia siitä. Piste.
 4. Opettele ottamaan selfie. Siirry luonnonvaloon, hymyile, pidä kamera silmiesi tasalla. Katso kuvaa. Älä hauku itseäsi. Toista!
 5. Laita puhelimesi äänettömälle, niin, että sinua ei häiritä. Kun soitat takaisin sinua tavoitelleelle tädillesi, älä keksi tekosyytä: et ollut juoksemassa tai meluisassa kaupassa, vaan jätit vastaamatta siksi, että olit kiireinen. ”Kiire” voi tässä tarkoittaa myös esimerkiksi elokuvan katsomista.
 6. Poista ne Facebook-kaverit, joita inhoat. Miksi roikut kiinni ihmisissä vain velvollisuudentunnosta? Heippa, passiivis-aggressiivinen täti ja aina vihainen setä!
 7. Mene nettipankkiisi. Aseta viisi euroa siirtymään säästötilillesi joka kuukauden 15. päivä. Vuodessa säästät 60 euroa huomaamattasi. Kyllä, säästäminen on näin helppoa! Ota oppia miehestä, joka piti kirjaa tuloistaan kuuden vuoden ajan!
 8. Lataa sovellus, joka tarkkailee rahankäyttöäsi. Hyvästi, ainainen stressi! Kokeile vaikka näitä kolmea sovellusta, jotka testasimme!
 9. Mene lounastauolle ja pidä oikea tauko. Ei sähköposteja, puhelimia, ei työpöydän ääressä ahmittua ateriaa. Muista samalla lunastaa pitämättömät lomat: kenen vuoksi raadat kuin hullu, kenelle yrität todistaa jotakin? Tuleeko vaativa pomo hoivaamaan sinua, kun olet niin loppuun palanut, ettet jaksa nousta sängystä? Ei, ei hän tule. Vaadi itsellesi vapaa-aikaa.
 10. Opettele rauhoittumaan. Hengitä syvään, näin: 
 11. Lakkaa harrastamasta liikuntaa, jota vihaat. Kyllä, liikkuminen on terveellistä ja hyödyllistä, mutta miksi käyttäisit monta tuntia viikostasi inhottavan asian tekemiseen? Löydä uusi harrastus.
 12. Mene kerran kuussa treffeille itsesi kanssa. Osta itsellesi maukasta ruokaa, mene itsesi kanssa elokuviin ja hanki sitten sinulle pieni lahja – koska olet sen arvoinen!
 13. Syö edes kerran viikossa aamupalaa. Opettele tekemään herkullinen paahtoleipä: laita leivälle esimerkiksi avokadoa, kananmunaa, tuorejuustoa tai pähkinää! Kokeile myös tätä: 
  1:30
 14. Sovi soittoaika kaukaisen ystävän tai sukulaisen kanssa. Joka keskiviikko keskustelette viisi minuuttia. Se ei ole vaikeaa! Kumpi soittaa ensin?
 15. Älä lakkaa syömästä tai tekemästä asiaa X; lisää sen sijaan asiat Z ja Y elämääsi. Näin uusi vuosi ole pahojen tapojen lopettamista, vaan hyvien tapojen lisäämistä.

Kokeile näitä:

1:08

0:26

Lähde: Buzzfeed.com

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.