Tyrmäävä lista Mercedeksen kannalta! Red Bullilla valtti F1-taistossa – Mika Salo: "Toinen tiimi saattaa kuluttaa miljoonia siihen"

1:31
Selvitys: Red Bull pieksee muut F1-tallit varikkostopeillaan – kauden 2021 nopeimpien pysähdysten listalla myös suomalaisväriä.

Formula ykkösten maailmanmestaruustaisto Red Bullin ja Mercedeksen välillä on tiukin vuosikausiin, joten pienetkin asiat voivat kääntää voimasuhteita. Yksi näistä on varikkopysähdykset. 

MAINOS

Koko F1-kausi C Moressa!

Unkarin GP 30.7-1.8.
Pe: 1. harjoitukset klo 12.25, 2. harjoitukset klo 15.55
La: 3. harjoitukset klo 12.55, aika-ajot klo 15.55
Su: Unkarin GP klo 15.55, ennakkotunnelmat klo 15.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

C Moren F1-tiimi selvitti viime viikon Ranskan GP:n aikana tallien tämänhetkisiä voimasuhteita varikkopysähdysten osalta. 

Tuomio oli musertavan selkeä: Red Bull suorastaan dominoi muita, ja varsinkin sen ykkösvastustajaa Mercedestä, ripeillä varikkostopeillaan. Ja sekunti voi ratkaista pelin: Se nähtiin myös Ranskassa, jossa Max Verstappen nousi hyvin niukalla erolla takaisin kisan kärkeen ensimmäisten varikkostoppien yhteydessä. 

– Toinen tiimi saattaa kuluttaa miljoonia siihen, että tuo aika saadaan (kirittyä) radalla. Red Bull ottaa sen varikkopysähdyksissä, C Moren asiantuntija Mika Salo huomauttaa.  

Mestaritalli Mercedekseltä on puolestaan nähty myös hutilointia: Tämän koki Valtteri Bottas kipeästi Monacossa

Pääkuvan video: C Moren asiantuntijat Toni Vilander ja Mika Salo selvittävät mistä Red Bullin varikkoylivoima johtuu. Ja kauden 2021 nopeimpien stoppien listalla on myös suomalaisväriä. Alla videot Verstappenin rynnistyksestä Lewis Hamiltonin edelle Ranskan GP:n varikkostoppien jälkeen ja Bottaksen synkäksi muuttuneesta varikkopysähdyksestä Monacossa. 

1:18
Tiukka tilanne: Lewis Hamilton ei ehdi varikolta takaisin Max Verstappenin eteen Ranskan GP:ssä. 

1:45
Valtteri Bottaksen kisalle synkkä päätös Monacossa: Mutteri ei irtoa varikkostopin yhteydessä. 

Lue myös:

    Videot

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja